Η προσφορά του Βον σε νούμερα

Από contra.gr: Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στο εξής τον Τζούλιαν Βον, ο οποίος δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού. Ποιοι οι αριθμοί του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ.
Πηγή: contra.gr
Η προσφορά του Βον σε νούμερα

Στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να υπάρχει προβληματισμός για το ότι στο εξής δεν υπολογίζεται ο Τζούλιαν Βον ο οποίος έχει οστικό οίδημα στο δεξί πόδι. Τι "έπαιρνε" ο "Δικέφαλος" από τον 26χρονο σέντερ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ (σ.σ. στα τρία ματς που έπαιξε με το Ρέθυμνο αφού κόντρα στον Παναθηναικό έμεινε στα πιτς λόγω τραυματισμού);

Ιδού... Ο Αμερικανός στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρόσφερε 8,4 πόντους μέσο όρο όντας ο τέταρτος σκόρερ του "Δικέφαλου" (πρώτος στον μέσο όρο πόντων ήταν ο Κάρτερ, δεύτερος ο Λάνγκφορντ και τρίτος ο Οντουμ) ενώ στα πρώτα τρία ματς των πλέι οφ που έπαιξε, είχε 9,7 πόντους. Στα ριμπάουντ ήταν πρώτος στον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο έχοντας 5,6 ανά αγώνα και στα πλέι οφ είχε 4,3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Στα 26 ματς της κανονικής διάρκειας της Basket League στα δίποντα το ποσοστό ευστοχίας του ήταν 65% (εκμεταλλευόμενος την δύναμή του, πολλές φορές συνήθιζε να τελειώνει τις φάσεις με καρφώματα καθώς μακριά από την ρακέτα δεν μπορούσε να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος) και στα πλέι οφ είχε 71,4%. Επίσης στην κανονική περίοδο σε ό,τι αφορά το σύστημα αξιολόγησης ο Βον ήταν τρίτος στον "Δικέφαλο" πίσω από τους Λάνγκφορντ και Κάρτερ ενώ ήταν πρώτος στα κοψίματα στον ΠΑΟΚ με 0,8 ανά ματς (στα πλέι οφ είχε 0,3 μέσο όρο).

Εκτός της προσφοράς του Αμερικανού σε διάφορες κατηγορίες στατιστικής, σίγουρα στα ματς που "έρχονται" ο ίδιος θα μπορούσε να προσφέρει αμυντικά εφόσον δεν ήταν τραυματίας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...