Επίθεση στον Τζαβέλλα!

Από inpaok.com: Ο Σαρλ Ιτάνζ ήταν ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ που χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Δικεφάλου που συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Ο διεθνής γκολκίπερ από το Καμερούν ήταν ο μόνος που δεν αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που αναγνωρίζει τις προσπάθειες του και την διάθεση του να προσφέρει στην ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
Επίθεση στον Τζαβέλλα!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας για να αποφύγουν τη ρήξη με τον κόσμο, αποχώρησαν από την έξοδο του γηπέδου της Τούμπας που βρίσκεται στη θύρα 7.

Κατά την αποχώρηση του Στέφανου Αθανασιάδη ο κόσμος διχάστηκε. Κάποιοι τον χειροκρότησαν ενώ κάποιοι άλλοι αποδοκίμασαν χλιαρά ζητώντας του όμως επιτακτικά να μιλήσει για την αποτυχία της φετινής περιόδου με ονόματα. Στη διάρκεια δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ φιλάθλων λόγω της διαφορετικών απόψεων που εκφράστηκαν χωρίς όμως να δοθεί συνέχεια μετά και την παρέμβαση των ανδρών της security του ΠΑΟΚ.

Η κατάσταση εκτραχύνθηκε όταν εμφανίστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αποδοκιμάστηκε έντονα ενώ κάποιοι πέταξαν αντικείμενα στο αυτοκίνητο του την ώρα που αποχωρούσε από το πάρκινγκ του γηπέδου με το αυτοκίνητο του.

Διαβάστε ακόμη...