Η διαχείρηση του ΓΧ και το ζόρι του ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Πολλοί ένιωσαν έκπληξη μόλις είδαν την ενδεκάδα, που επιλέχθηκε για να αντιμετωπίσει χθες τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σ΄ ένα παιχνίδι, στο οποίο έτσι όπως εξελίχτηκε, ο ΠΑΟΚ έδινε την εικόνα μιας μικρής ομάδας, κάτι σαν Εργοτέλης ή Κέρκυρα, για παράδειγμα, που δυσκόλεψαν περισσότερο τους πράσινους στη Λεωφόρο.
Πηγή: thessports.gr
Η διαχείρηση του ΓΧ και το ζόρι του ΠΑΟΚ

"Δεν ήταν αυτό το κρίσιμο ματς, τα άλλα δύο που απομένουν είναι" είπε ο Γεωργιάδης μετά το παιχνίδι, και δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ το εννοούσε, αφού δεν πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στη Λεωφόρο.
Έτσι έμειναν εκτός αποστολής ο Αθανασιάδης, και εκτός αρχικής ενδεκάδας ο Παπαδόπουλος, ο Ρατς και Μακ, τους οποίους ο Γεωργιάδης θέλει την Τετάρτη για να κερδίσει τον Ατρόμητο.
Όπως έγιναν τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ μπλέκεται σε περιπέτειες, αφού αν δεν κερδίσει τον Ατρόμητο, κινδυνεύει να τερματίσει και τελευταίος και να παίξει στην Ευρώπη στις 15 Ιουλίου!

Με την βαθμολογία των πλέι οφ στο :
Παναθηναϊκός 14, Αστέρας 6, ΠΑΟΚ 4, Ατρόμητος 2
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δύο ισοπαλίες για να τερματίσει 3ος και να αποφύγει την ταλαιπωρία ή νίκη επί του Ατρομήτου και ισοπαλία στην Τρίπολη (εφοσον ο Αστερας δεν κερδίσει στην Λεωφόρο) για να βγει 2ος και να πάει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Γεωργιάδης επέλεξε να έχει τους βασικούς του παίκτες όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστους για να κερδίσει τονν Ατρόμητο, αφού όπως φάνηκε, το παιχνίδι της Λεωφόρου το είχε χαμένο...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...