"8ος παίκτης ο κόσμος!"

Ένας από τους πρωταγωνιστές ΚΑΙ του σημερινού ΠΑΟΚ, που απέδρασε από την αήττητη έδρα του Διομήδη, ο Δημήτρης Τσακίρης μιλάει στο PAOKweb.gr για τη σπουδαία σημερινή νίκη και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο, τον "8ο παίκτη της ομάδας", όπως σημειώνει χαρακτηριστικά!
Πηγή: paokweb.gr
"8ος παίκτης ο κόσμος!"

Τα παλικάρια του Νίκου Γεωργιάδη έκαναν αυτό που φαινόταν πολύ δύσκολο, νικώντας μέσα στην έδρα του Διομήδη, "σπάζοντας" το προβάδισμα έδρας και πλέον απέχουν μία νίκη από το νταμπλ!

Ένας από τους πρωταγωνιστές καθώς πέτυχε και σήμερα σημαντικά γκολ (τέσσερα συνολικώς και από πέντε κλεψίματα και μπλοκ αντιστοίχως), ο Δημήτρης Τσακίρης, μιλάει στο PAOKweb.gr και σημειώνει πως δεν έχει τελειώσει τίποτα και πως πρέπει ο κόσμος να τους βοηθήσει, καθώς τον θεωρούν 8ο παίκτη τους!

Συγκεκριμένα, είπε: "Θα επαναλάβω αυτό που έγραψα και στο facebook. Σήμερα κερδίσαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο Παλατάκι, με τη βοήθεια του κόσμου θα γίνουμε δυνατοί και θα κερδίσουμε και το δεύτερο! Το κεφάλι πρέπει να το έχουμε κάτω, έχουμε δύο προπονήσεις ακόμη και πάμε σοβαροί να παίξουμε αυτό που ξέρουμε".

Για το πού κρίθηκε το σημερινό συγκλονιστικό παιχνίδι: "Στο καθαρό μυαλό! Γι' αυτό και κρίθηκε στο γκολ. Εμείς το είχαμε το μυαλό μας καθαρό και γι αυτό κερδίσαμε".

Για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Παλατάκι: "Θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο, γιατί ο Διομήδης θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Για το ότι θα γίνει στο Παλατάκι ο τελικός και το μήνυμα στον κόσμο: "Ο κόσμος είναι δύναμη για μας. Δε μας πιέζει, παρότι δεν έχουμε παίξει με τόσο πολύ κόσμο όσο περιμένουμε τώρα. Είναι ο 8ος παίκτης μας!"

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη, μετά τον δεύτερο τελικό, όπου και ευχόμαστε να μας μιλήσει ως νταμπλούχος!

Διαβάστε ακόμη...