Κάντο όπως ο... Ολίσε! (video)

Από paokweb.gr: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα στην Τούμπα και το PAOKweb θυμάται την μικρή προϊστορία των δύο ομάδων στην διαδικασία των πλέι οφ...
Πηγή: paokweb.gr
Κάντο όπως ο... Ολίσε! (video)

Με επτά συμμετοχές σε οκτών χρόνια πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος.

Τα τελευταία τρία χρόνια συναντά και τον Αστέρα Τρίπολης. Για την ακρίβεια, αύριο (24/5, 18.15) θα τον συναντήσει για τρίτη φορά...

ΠΑΟΚ και Αστέρας κοντράρονται στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ο Δικέφαλος βεβαίως δε θέλει να χάσει έδαφος στη μάχη της πρώτης θέσης, γι' αυτό και θα κυνηγήσει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη, απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα.

Τι λέει όμως η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στην Τούμπα για τα πλέι οφ;

Είναι πολύ μικρή, καθώς έχουν παίξει μόλις δύο φορές στην έδρα του ΠΑΟΚ (και τέσσσερις συνολικά), με το Δικέφαλο του Βορρά να έχει μία νίκη και μία ισοπαλία...

Η νίκη επετεύχθη στις 26 Μαΐου του 2013, όταν για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ και με τον ΠΑΟΚ να έχει κερδίσει ήδη στην Τρίπολη τον Αστέρα και να θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά πρωτιάς, η ομάδα του Γεωργιάδη επικράτησε με 1-0.

Αυτός που τελικώς... έσωσε τον ΠΑΟΚ ήταν ο Σέκου Ολίσε, ο Λιβεριανός εξτρέμ, ο οποίος με όμορφο τελείωμα στο 57' έκρινε την αναμέτρηση.

Πέρυσι (30 Απριλίου), ο Δικέφαλος υποδέχθηκε τον Αστέρα στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ και οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Μπαράλες κι αφού πρώτα είχε γίνει φάουλ στον Σκόνδρα, και τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει με τον Στοχ, να έχει σωρεία ευκαιριών αλλά να μην καταφέρνει να πάρει τη νίκη.

Οδηγός, λοιπόν, για την ομάδα του Γεωργιάδη είναι ο Σέκου Ολίσε -όσο ιδιότροπος κι αν ήταν...- και η νίκη το 2013, καθώς όπως και τότε, έτσι και τώρα θέλει να κρατηθεί σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Τα παιχνίδια δε μοιάζουν, αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει να πράξει πάλι το ίδιο...

Θυμηθείτε το γκολ του Ολίσε με τον Αστέρα το 2013:

Θυμηθείτε και πώς πέρυσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1:

Διαβάστε ακόμη...