Παίρνει προβάδισμα ο Κλέιτον

Από novasports.gr: Ο Σίλβα Κλέιτον φέρεται να έχει πάρει προβάδισμα στη λίστα του ΠΑΟΚ, σχετικά με τον παίκτη που θα κληθεί να δώσει λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: novasports.gr
Παίρνει προβάδισμα ο Κλέιτον

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποίησαν ήδη την πρώτη επαφή με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Skoda Ξάνθη, στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, υπάρχει καλό κλίμα στις επαφές των δυο πλευρών και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Ο 32χρονος παίκτης θα αγωνιστεί το Σάββατο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με την ακριτική ομάδα και αυτή ίσως είναι η τελευταία φορά, που θα φορέσει τη φανέλα των Ακριτών. Ο Κλέιτον μετράει φέτος δώδεκα γκολ και οκτώ ασίστ με τη Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μαυρία. Ο μέσος της Αναγέννησης Καρδίτσας αναμένεται να υπογράψει τις προσεχείς ημέρες το νέο του συμβόλαιο. Πέρα από την υπόθεση του 19χρονου παίκτη, ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προχωρήσει και την υπόθεση του Ανδρέα Βασιλόγιαννη. Ο 24χρονος μέσος αγωνίστηκε φέτος στη Λαμία, με την οποία είχε τρία γκολ σε 19 εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη...