Νέα προθεσμία ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού για το «Νoor 1»

Από sdna.gr: Ενώπιον της ανακρίτριας Μαρίας Σκάρπου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής το πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού που κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εισαγωγή δύο τόνων ηρωίνης στο πλοίο «Noor 1», παίρνοντας και νέα προθεσμία.
Πηγή: sdna.gr
Νέα προθεσμία ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού για το «Νoor 1»

Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Ο Α.Κ. που μέχρι πρόσφατα ήταν στέλεχος στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, βρέθηκε μαζί με τον δικηγόρο του την Παρασκευή στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, ωστόσο όπως σας είχε ενημερώσει το SDNA από την Τετάρτη, μετά την ανάληψη της υπόθεσης και από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο (Τάκης Μιχαλολιάς και Γιάννης Ηρειώτης οι άλλοι δύο δικηγόροι του), ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα η απολογία του βασικού κατηγορούμενου για την πολύκροτη υπόθεση του πλοίου «Noor 1», η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο και «σέρνεται» εδώ κι αρκετούς μήνες, ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες για τις 25 Μαΐου.

Οι δύο σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Α.Κ. είναι αυτή της συγκρότησης κι ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, καθώς επίσης της εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...