Κόουτς σου χρωστάμε μία συγγνώμη!

Από paokweb.gr: Τελικά τι πραγματικά φταίει κι ο κόσμος του ΠΑΟΚ αφήνει μόνο του το υπερήφανο τμήμα μπάσκετ;
Πηγή: paokweb.gr
Κόουτς σου χρωστάμε μία συγγνώμη!

Η εικόνα που αντικρίσαμε στο Παλατάκι, στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στο Ρέθυμνο ήταν κάτι περισσότερο από θλιβερή. Μόλις 500-600 άτομα σε αγώνα πλέι οφ, στον οποίο διακυβεύεται η είσοδος στην τετράδα... Ο φιλανθρωπικός αγώνας της Τούμπας ΔΕΝ μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, καθώς εκεί βρεθηκαν 12.000 φίλαθλοι. Δηλαδή, ο ΠΑΟΚ έχει μόνο 12.600 οπαδούς;

Πραγματικά, ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚτσής να αναλογιστεί. Αυτό είναι το ευχαριστώ στον Μπάνε, τον Σούλη και τον Μάτζικ; Αυτό είναι το ευχαριστώ στον Δέδα, τον Μαργαρίτη και τα άλλα παιδιά για την αξιοθαύμαστη προσπάθεια που καταβάλλουν στα παρκέ; Αφήνουμε απροστάτευτη και μόνη την ομάδα, έρμαιο στα χέρια κάθε Αναστόπουλου που έρχετε στο ΑΔΕΙΟ Παλατάκι για να τινάξει την αναμέτρηση στον αέρα.

Κανείς δεν θα μπορούσε να προσάψε κάτι στην ομάδα, εφόσον έχανε. Αλλά φανταζόμαστε, ποιοι θα ήταν οι πρώτοι επικριτές... Αυτοί που αδιαφόρησαν για τον αγώνα ή που θεωρούν δεδομένο, ο ΠΑΟΚ των 300 χιλιάδων μπάτζετ να κερδίζει τους πάντες! Αυτή η νοοτροπία δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚτσή.

Ωστόσο, αν για κάτι είμαστε σίγουροι είναι πως ο στρατός του Σούλη θα δώσει και την ψυχή του για να κρατήσει το πρεστίζ και τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά. Το έκανε τόσες φορές (στην Ευρώπη, με την ΑΕΚ, με τον Παναθηναϊκό κτλ), θα το κάνει και τώρα, αφού έχει συνηθίσει στην μοναξιά.

Για το λόγο αυτό σου χρωστάμε ένα: "Κόουτς συγγνώμη!"

Διαβάστε ακόμη...