Ραντεβού Ανδρέου-Γκόμεζ με κίνητρο το Τσάμπιονς Λιγκ

Από novasports.gr: Το πρώτο και τελευταίο τετ α τετ πριν τις καλοκαιρινές διακοπές θα έχουν την Παρασκευή το μεσημέρι (14.00) ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου με τον MVP της χρονιάς Ερνάντο Γκόμεζ.
Πηγή: novasports.gr
Ραντεβού Ανδρέου-Γκόμεζ με κίνητρο το Τσάμπιονς Λιγκ

Οι δύο άνδρες τα είπαν και σήμερα σε φιλικό τετ α τετ, αύριο όμως στο τραπέζι θα πέσουν τα «θέλω» του άσσου από την Βενεζουέλα που δεν κρίνονται υπερβολικά.

Ο «Χάρι» βλέπει θετικά την επέκταση της παραμονής του για μια ακόμη χρονιά στην Θεσσαλονίκη, κάτι που επιθυμεί διακαώς και η σύζυγός του, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές; Πρώτα από όλα η παραμονή στην ομάδα των Καλμαζίδη, Κουρνέτα. Δεύτερον η ενίσχυση της ομάδας και τρίτον οι αυξημένες σε σχέση με πέρσι, οικονομικές του απολαβές. Ο «Χάρι» έδειξε ενθουσιασμένος όταν έμαθε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει τελικά στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού για αυτόν είναι ένα επιπλέον κίνητρο στην καριέρα του. Επίσης έμαθε τα νέα από την θετική έκβαση που είχε το πρώτο ραντεβού του προέδρου με τον κόουτς Γιάννη Καλμαζίδη κάτι που επίσης τον χαροποίησε. Πλέον είναι στο χέρι του προέδρου του ΠΑΟΚ να μπορέσει να τον κρατήσει στην Θεσσαλονίκη και να κτίσει πάνω του τον «δικέφαλο» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γκόμεζ το Σάββατο θα αναχωρήσει οικογενειακώς για διακοπές στο Μαϊάμι.

Διαβάστε ακόμη...