Ρήτρα αποδέσμευσης για Ρουί Βιτόρια

Από arenafm.gr: Με τις πρόσφατες δηλώσεις του στην «Αbola», ο Ρουί Βιτόρια (φωτό) επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
Ρήτρα αποδέσμευσης για Ρουί Βιτόρια

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έλεγε «όχι» στη μετακόμισή του στην Ελλάδα, ακολουθώντας τα χνάρια σημαντικών συμπατριωτών του τεχνικών, με τελευταίο τον προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, αλλά και τον νυν ομοσπονδιακό εκλέκτορα της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, που άφησε το στίγμα του στον πάγκο της Τούμπας και λέει πάντα τα καλύτερα λόγια για τον «Δικέφαλο» σε όποιον του ζητήσει τη γνώμη.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως ο Βιτόρια έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, η οποία αναφέρει ότι σε περίπτωση που έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, μπορεί να το «σπάσει» χωρίς να χρειασθεί να πληρώσει αποζημίωση στην Γκιμαράες. Ο πρόεδρός της, Ζούλιο Μέντες, ούτως ή άλλως, όπως λένε Πορτογάλοι δημοσιογράφοι και ρήτρα να μην υπήρχε, δεν θα του βάλει εμπόδια εάν θέλει να φύγει στο εξωτερικό. Χρηματική αποζημίωση η Γκιμαράες θα επιδιώξει μόνο εάν ο Βιτόρια θελήσει να πάει σε πορτογαλική ομάδα. Το στοιχείο της ρήτρας αποδέσμευσης, εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες από την Πορτογαλία, αλλάζει εντελώς τα δεδομένα της υπόθεσης και ανοίγει τον δρόμο της έλευσης του Βιτόρια στην Τούμπα, εάν φυσικά ο ΠΑΟΚ αποφασίσει πως αυτός θα είναι η τελική επιλογή για τον πάγκο τη νέα χρονιά.

Η Γκιμαράες έχει αλλά δύο ματς στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με την επίδοξη πρωταθλήτρια Μπενφίκα εντός και με την Ακαδέμικα εκτός. Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ, απλά στοχεύει να τερματίσει στην 4η θέση προκειμένου να γλιτώσει έναν γύρο προκριματικών.

Διαβάστε ακόμη...