Η δήλωση Σαββίδη που "έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Aπό paokweb.gr: Είπε πολλά ο Σαββίδης αλλά μία ατάκα του ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση...
Πηγή: paokweb.gr
Η δήλωση Σαββίδη που "έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Είναι η μέρα του... Το αξίζει, κι αυτό διότι απάλλαξε τον ΠΑΟΚ από το βραχνά των χρέων.

Ο Ιβάν Σαββίδης επέλεξε να δώσει έναν πανηγυρικό τόνο σε αυτή τη στιγμή και σωστά έπραξε. Πρόκειται για μια μεγάλη και ιστορική στιγμή η αποπληρωμή των χρεών.

Αυτό έγινε σήμερα στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις.

Είπε πολλά και σημαντικά για το μέλλον του Δικεφάλου, από ανακαίνιση της Τούμπας και προπονητικό κέντρο, μέχρι το νέο τεχνικό διευθυντή...

Η ατάκα του όμως πυ ξεχώρισε ήταν μία. Ρωτήθηκε για το αν θέλει να ευχαριστήσει κάποιον για αυτή την εξέλιξη των χρεών, όπως την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κι αυτός απάντησε:

"Εγώ πάνω είπα ήδη πως είναι μια περίεργη αίσθηση, ήπια ένα ποτήρι τσάι το οποίο μου κόστισε 10.886.000 ευρώ. Εμάς πρέπει να ευχαριστήσουν, είπαμε πως μπορούσαμε να αποφύγουμε την πληρωμή αλλά δεν το κάναμε".

Το πρώτο κομμάτι της δήλωσης τα λέει όλα... Η απάντηση ήταν αφοπλιστική και ενδεικτική του τι πιστεύει ο Ιβάν Σαββίδης για τα χρέη του ΠΑΟΚ. Ήρθε στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, ήπιε ένα τσάι, που του κόστισε... 10,8 εκ. ευρώ!

Πραγματικά, ξεχώρισε και παρότι αργότερα ευχαρίστησε τους Τσίπρα-Καμμένο (σε επόμενο κείμενο θα αναφερθούμε σε αυτό το ζήτημα), δεν ήθελε να πει '"ευχαριστώ" σε κανέναν και θεωρεί πως έδωσε πολλά λεφτά κι ενώ μπορούσε να το αποφύγει, επιλέγοντας άλλο δρόμο...

Διαβάστε ακόμη...