"Τσίπρας και Καμμένος τήρησαν όσα υποσχέθηκαν"

Από paokrevolution.net: Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης για την αποπληρωμή του χρέους. Γιατί ευχαρίστησε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Τι είπε για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ και τι αποκάλυψε για το θέμα του τεχνικού διευθυντή.
Πηγή: paokrevolution.net
"Τσίπρας και Καμμένος τήρησαν όσα υποσχέθηκαν"

"Θέλω να πω δυο πράγματα. Μόλις τώρα δώσαμε τα έγγραφα για την καταβολή των χρημάτων. Πληρώσαμε 10.886.000 ευρώ και τελειώσαμε το θέμα των οφειλών του ΠΑΟΚ. Από σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους πίστευαν αλλά και τους δύσπιστους ότι ο ΠΑΟΚ θα καθαρίσει. Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα καθαρός απέναντι στην Πολιτεία. Τέλειωσε μια μακροχρόνια διαδικασία και απελευθερώσαμε τον εαυτό μας από το βάρος αυτό. Τώρα με προσοχή και περισυλλογή θα κάνουμε την αλλαγή του συστήματος του ΠΑΟΚ, θα παρουσιάσουμε τη νέα στρατηγική και θα πάμε μπροστά. Έχουμε μπροστά μας σπουδαίες υποθέσεις και τώρα μπορώ να υλοποιώ τις σκέψεις μας. Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε κατέβει κατηγορίες και να μην πληρώσουμε κανέναν. Αλλά δεν το επιλέξαμε. Δεν ήθελα όμως να υπάρχει μαύρη κηλίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και ειδικά κατά τη δική μου παρουσία. Θέλω όλη η Ελλάδα να γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος πάντα να πληρώνει τις οφειλές του"

Για τον πρώτο στόχο από εδώ και πέρα: "Πρώτος στόχος είναι να κοιμηθώ με καλές σκέψεις. Τελευταίο καιρό άκουγα δυσάρεστα πράγματα αλλά αυτό ενίσχυε την υπομονή μου. Αλλά ήθελα ο κόσμος να καταλάβει ότι τηρώ το λόγο μου. Από εδώ και πέρα θα ενισχύσουμε τον ΠΑΟΚ με τον νέο τεχνικό διευθυντή. Σήμερα ο γιος μου με τον πρόεδρο βρίσκεται στην Ισπανία και ελπίζω να υπάρξει συμφωνία. Αμέσως μετά το χρονικό διάστημα θα μπουν και οι στόχοι"

Για το ότι υποσχέθηκε στον κόσμο ότι θα πληρώσει τα χρέη και το έκανε. Μπορεί να υποσχεθεί και έναν μεγάλο ΠΑΟΚ; "Όχι απλά θα το πω αλλά με σιγουριά θα το διαβεβαιώσω ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλη ομάδα. Εγώ δεν τον βλέπω ως ΠΑΕ αλλά τον αντιμετωπίζω ως σύνολο. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα στηρίζω οικονομικά αρκετά τμήματα του συλλόγου. Θα προσπαθήσω να συνεχίζω να το κάνω. Σαφώς ο στρατηγικός στόχος μου στο ποδόσφαιρο είναι να μπούμε στις 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το πώς δε θα σας το πω. ΑΛλά επειδή είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ θα προσπαθήσω να το πετύχω"

Για το προπονητικό κέντρο: "Ναι βεβαίως προχωράμε. Λύθηκαν τα χέρια και οι σκέψεις μας. Πλέον προχωρώ σε πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας και επειδή χωρίς υποδομές δεν κάνεις ομάδα πρέπει να προχωρήσει και το προπονητικό. Γιατί η Νέα Μεσήμβρια δεν είναι χώρος για μεγάλη ομάδα. Ελπίζω ότι σύντομα θα τα δείτε όλα αυτά"

Για το αν νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Κυβέρνηση: "Δε θα ήθελα να δώσω πολιτική διάσταση στο θέμα. Εγώ έχω πει ήδη ότι είναι μια περίεργη αίσθηση. Μόλις τώρα ήπια ένα ποτήρι τσάι που κόστισε 10.866.000 ευρώ. Πρέπει να μας πουν σε εμάς ευχαριστώ. Εμείς μπορούσαμε να μην πληρώσουμε αλλά το πληρώσαμε. Καλώ όσους χρωστούν στο Δημόσιο να πληρώσουν. Το ότι πληρώσαμε πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το προσωπικό μας συμφέρον. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι στην Βουλή. Υπάρχουν και φίλοι του ΠΑΟΚ που πλέον δεν είναι βουλευτές αλλά βοήθησαν. Να ευχαριστήσω το κόμμα του Τσίπρα και του Καμμένου γιατί αυτοί υποσχέθηκαν και το έκαναν. Αυτή είναι η διαφορά με τους προηγούμενους που υπόσχονταν και δεν έπραταν"

Για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Τι να σχολιάσω; Δεν τα βλέπετε; Χωρίς σχόλιο..."

Διαβάστε ακόμη...