Στην Ευελπίδων για την υπόθεση του ΟΣΦΠ-Ατρόμητος ο Σα Πίντο

Από soccerplus.gr: Την πόρτα του γραφείου του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, θα κληθεί να περάσει ο Ρικάρντο Σα Πίντο για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης" (2-1, 04/02/15).
Πηγή: soccerplus.gr
Στην Ευελπίδων για την υπόθεση του ΟΣΦΠ-Ατρόμητος ο Σα Πίντο

Ο κ. Ανδρεάδης θα ζητήσει κάποιες διευκρινήσεις από τον πρώην τεχνικό της ομάδας του Περιστερίου αναφορικά με την τοποθέτηση του Πορτογάλου για την υπόθεση, την οποία πήρε στα χέρια του κατά την απολογία του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες για δωροδοκία και δωροληψία (δεν τους επεβλήθη κάποιος περιοριστικός όρος).

Αντίθετα, ο ανακριτής διαφθοράς δεν θα καλέσει τους Φερνάντο Σάντος και Ρικάρντο Σάντος, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση. Οι δύο άνδρες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις καταθέσεις τους στην ελληνική πρεσβεία στην Πορτογαλία, οι οποίες στη συνέχεια θα φτάσουν στα χέρια του κ. Ανδρεάδη.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ξεκίνησε από την ένορκη κατάθεση του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Τάκη Φύσσα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Σα Πίντο του είπε ότι του ζήτησαν να μην συμπεριλάβει τέσσερις ποδοσφαιριστές στην συγκεκριμένη αναμέτρηση (Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία, Κιβρακίδης και Κατσουράνης).

Διαβάστε ακόμη...