Ο Μπρέμερ, ο Καλλές και τα οφειλόμενα

Aπό sport24.gr: Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ συμμετείχε στο πρόγραμμα της Κυριακής ενώ δικαστήρια έχουν προγραμματιστεί σε ό,τι αφορά τα οφειλόμενα προς τον Νίκο Καλλέ και γίνονται συζητήσεις για να "κλείσει" το θέμα
Πηγή: sport24.gr
Ο Μπρέμερ, ο Καλλές και τα οφειλόμενα

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε σήμερα (10/05) ο Τζέι Αρ Μπρέμερ και στον "δικέφαλο" περιμένουν τώρα να τελειώσει το θέμα με το letter of clearance του παίκτη.

Κατά τα άλλα, δεν αποδείχτηκε πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Τζέικ Οντουμ στον αγώνα με τα Τρίκαλα. Ο Αμερικανός, που χτύπησε κατά την διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να έχει ένα αιμάτωμα στη λεκάνη, "έβγαλε" το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Κυριακής (σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε) στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα των πλέι οφ με το Ρέθυμνο.

Στο μεταξύ, για την Δευτέρα (11/5) και την Τρίτη (12/5) έχουν προγραμματιστεί τα δικαστήρια για τα οφειλόμενα που χρωστά η ΚΑΕ στον Νίκο Καλλέ από το άρθρο 99 και από το περσινό συμβόλαιό του. Εκτιμάται όμως πως η πλευρά του ΠΑΟΚ θα πάρει αναβολή.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη έγινε πρόταση από τον Μπάνε Πρέλεβιτς για να του δοθεί ένα ποσό για το σύνολο των οφειλομένων, η πλευρά του καλαθοσφαιριστή έκανε μια αντιπρόταση και τώρα περιμένει την απάντηση από την ομάδα του "δικεφάλου". Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα δοθεί λύση.

Διαβάστε ακόμη...