Ο «δάσκαλος» Σολανάκης και ο «μαθητής» Νικολαΐδης

Η παρουσία του Μανώλη Σολανάκη στον ΠΑΟΚ δεν βοηθά μόνο το «σήμερα», αλλά και το «αύριο» του συλλόγου, αφού ο Κρητικός φουνταριστός βοηθά σημαντικά τον «μπόμπερ» της ομάδας των εφήβων, Δημήτρη Νικολαΐδη, όπως ο τελευταίος υπογράμμισε.
Πηγή: waterpololive.gr
Ο «δάσκαλος» Σολανάκης και ο «μαθητής» Νικολαΐδης

Μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό, ο νεαρός φουνταριστός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα, Πόλο» και είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μανώλης Σολανάκης με βοηθά πολύ, με εμψυχώνει και μου δείχνει καινούργια πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Για όλα αυτά, τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

Εξάλλου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Βέργος σχολίασε με νόημα: «Είμαστε καλοί στην αρχή και στο τέλος του πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαίο ότι η απόδοσή μας συμβαδίζει με τη λειτουργία των κολυμβητηρίων στη Θεσσαλονίκη. Στο μεσοδιάστημα δεν υπήρχαν κολυμβητήρια και η ομάδα έκανε ελλιπέστατες προπονήσεις. Σε μια δεξαμενή 50 μέτρων συνωστίζονταν στο ίδιο δίωρο άνδρες, έφηβοι, παίδες, μίνι παίδες, γυναίκες... Βάλτε στο μυαλό σας πόσο δύσκολο ήταν το να προετοιμαστούμε σωστά».

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Εθνικού, Φάνης Κουντουδιός, τόνισε: «Η σκέψη μας ήταν ήδη στα πλέι οφ, πνευματικά αλλά και σωματικά. Αυτό το παιχνίδι αποτέλεσε για εμάς μια καλή ευκαιρία για ένα τεστ, το οποίο για τρία οκτάλεπτα ήταν πετυχημένο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...