Ο "Παπ" είναι καλά τον Μάη

Aπό metrosport.gr: Μπορεί να σκόραρε από το σημείο του πέναλτυ αλλά η ουσία είναι ότι στην επιθετική ανομβρία των βασικών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποτελεί την εξαίρεση.
Πηγή: metrosport.gr
Ο "Παπ" είναι καλά τον Μάη

Απουσίασε δυο αγωνιστικές και χθες συνέχισε εκεί που είχε σταματήσει δηλαδή στα γκολ. ο Παπαδόπουλος σε τρεις αγώνες είχε πετύχει τέσσερα γκολ και χθες ήταν και πάλι "θετικός" πέρα από το γκολ που σημείωσε.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει αυτό για τον οποίο τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ένας ποδοσφαιριστής βρίσκει τον ρυθμό του όταν σκοράρει και παίζει συνεχώς. Ο Γεωργιάδης του έδωσε την ευκαιρία και είναι δεδομένο ότι αποτελεί μια αξιόπιστη λύση ενόψει των πλέι οφ.

Και αναφερόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει την ανάγκη να αποδείξει τίποτε και σε κανέναν ούτε είναι από εκείνους που φορμαρίζονται στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου τους για να κερδίσουν νέο συμβόλαιο. Το αν θα του το προσφέρει ο ΠΑΟΚ είναι άγνωστο αλλά είναι δεδομένο ότι ο Παπαδόπουλος απέδειξε και στον ΠΑΟΚ ότι θέλει να χαίρεται το ποδόσφαιρο και δεν προσβλέπει σε "αρπακτές" ούτε "εφάπαξ".

Από εκεί και πέρα και σε ότι αφορά την χθεσινή αναμέτρηση σε ότι αφορά το πρώτο μέρος το ότι ο Λεβαδειακός δεν έκανε ευκαιρία είναι στα "συν" αλλά το ζητούμενο είναι ότι στην Τούμπα θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός, ο Αστέρας και ο Ατρόμητος και εκεί είναι τα κρίσιμα "τεστ". Στο πρώτο μέρος είδαμε μετά από καιρό έναν Μακ πολύ καλύτερο σε σχέση με προηγούμενα ματς αλλά χωρίς και πάλι να βρει δίχτυα κάτι που έχει να συμβεί από τον περασμένο Μάη.

Ο Τζιόλης στο πρώτο μέρος δίπλα στον εκνευρισμένο Κάτσε, κράτησε το κέντρο και δείχνει ότι είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος ποδοφαιριστής όταν είναι υγιής. Μια κάθετη μπαλιά από τον Νομπόα με την οποία ο Περέιρα κέρδισε το πέναλτυ, δείχνει γιατί ο μέσος από το Εκουαδόρ ακόμη και στην μέτρια μέρα του μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος και με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να διασπάσει την άμυνα-λεωφορείο που παρέταξε ο Μάντζιος, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα στη διαχείριση τους. O ΠΑΟΚ είχε και πάλι την κατοχή αλλά και ελάχιστες ευκαιρίες να πετύχει το δεύτερο γκολ για να "κλειδώσει" τη νίκη. Όσο περνούσε η ώρα και παρέμενε αυτό το εύθραστο 1-0, ο Λεβαδειακός έπαιρνε το προβλεπόμενο ρίσκο αφήνοντας χώρους πίσω τους οποίους όμως ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. Πολύ απλά διότι όπως και στον αγώνα με τον ΠΑΣ δεν είχε δυνάμεις. Μετά το 70' ο Λεβαδειακός έδειξε τη διάθεση να "τρέξει" έχοντας βάλει και τον Μιλοσάβλιεφ και τον Βούκσεβιτς ο Μάντζιος στον αγωνιστικό χώρο.

Το "άδειασμα" από δυνάμεις σε εκείνο το χρονικό σημείο είναι επαναλαμβανόμενο και παράλληλα το μεγάλο ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ ενόψει των πλέι οφ.

Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη στην Νέα Σμύρνη και στραβοπάτημα του Ατρόμητου στην Καλλονή για να πάρει και 3ο βαθμό στα πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...