Ουζουνίδης – Η δύσκολη θέση του ΓΧ

Από thessports.gr: Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη για να παίξει με τον Πανιώνιο, ο οποίος καίγεται για τους βαθμούς, καθώς αν χάσει, κατά πάσα πιθανότητα υποβιβάζεται στην Φούτμπολ Λιγκ.
Πηγή: thessports.gr
Ουζουνίδης – Η δύσκολη θέση του ΓΧ

Η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για τον προπονητή του Πανιωνίου, τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που ξέρει ότι την Κυριακή παίζει μια κατηγορία, αλλά δύσκολη είναι η εβδομάδα και για τον υπηρεσιακό προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης καλείται την Κυριακή, παρά τα προβλήματα απουσιών και της έλλειψης προφανούς κινήτρου,να κερδίσει τον Ουζουνίδη, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις, που ξεκίνησαν από την εποχή, που ήταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό (1993-97).

Τα... παιχνίδια της μοίρας, βέβαια, είναι πολλά την Κυριακή.

Βοηθός προπονητή στον ΠΑΟΚ είναι ο Νίκος Ουσταμπασίδης (αριστερά του Μπεριάν, στην βασική φωτογραφία), ο οποίος είναι και κουμπάρος με τον Γεωργιάδη, και παλιότερα, ήταν βοηθός του Ουζουνίδη τόσο στην Ξάνθη, όσο και στον Πλατανιά!

Στους βοηθούς του Ουζουνίδη στον Πλατανιά συγκαταλέγονταν κι ο Γιάννης Βλάχος (δεύτερος από δεξιά), ο οποίος πλέον δουλεύει σαν σκάουτερ στον ΠΑΟΚ και μάλιστα αναβαθμίστηκε με την επιστροφή του Γεωργιάδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας...

Φίλοι και πρώην συνεργάτες, λοιπόν, θα πρέπει την Κυριακή να διεκδικήσουν και εν τέλει να πανηγυρίσουν, μια νίκη που θα ρίξει τον Ουζουνίδη και τον Πανιώνιο στην Φούτμπολ Λιγκ.

Για πολλούς το παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη είναι παράξενο, τα συναισθήματα θα είναι... μπερδεμένα, αλλά όλοι είναι επαγγελματίες...

Διαβάστε ακόμη...