"Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ, πετυχημένος και φέτος"

Από basketplus.gr: O Λεωνίδας Κασελάκης ήταν μέλος της περσινής ομάδας του ΠΑΟΚ που έκανε το μπρέικ και πήρε την 3η θέση. Παίκτης της ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θέλει να πετύχει το ίδιο με πέρσι με τη νέα του ομάδα. Σε πρώτη φάση η Ένωση καίγεται για η νίκη την Τετάρτη.
Πηγή: basketplus.gr
"Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ, πετυχημένος και φέτος"

"Καιγόμαστε για τη νίκη γιατί θέλουμε την 3η θέση. Όμως και ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι αδιάφορος, θα είναι ανταγωνιστικός γιατί αυτό το ζευγάρι μπορεί να συναντηθεί ξανά στα πλέι οφ. Και επειδή ξέρω και περισσότεροι τον κόουτς και τα παιδιά ο ΠΑΟΚ θα παλέψει πολύ για τη νίκη" σχολίασε ο Κασελάκης στην Arena Press προσθέτοντας: "Φέτος ο ΠΑΟΚ είιναι διαφορετική ομάδα. Πέρσι πέτυχε, φέτος θα πρέπει να δούμες τι θα κάνει στα πλέι οφ. Είναι όμως ήδη πετυχημένος και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Πέρσι υπήρχαν περισσότεροι Έλληνες παίκτες και τα αποδυτήρια ήταν τρομερά, κάτι για το οποίο έπαιξε ρόλο και ο κόουτς. Ακόμα πέρσι η ομάδα είχε περισσότερο επιθετικό ταλέντο, φέτος είναι πιο αμυντική και το θέμα είναι ότι ο κόουτς είναι από τους λίγους που μπορεί να προσαρμόσει κάθε φορά νέους παίκτες στην φιλοσοφία του" είπε ο παίκτης της ΑΕΚ που παραδέχθηκε ότι η ομάδα του με τις αλλαγές απέκτησε ποιότητα και δύναμη, αλλά...

"Το δύσκολο ήταν να γίνουμε ομάδα, ένα συμπαγές σύνολο μέσα στην χρονιά με τόσες αλλαγές" σημείωσε ο 25χρονος φόργουορντ, καταλήγοντας... "Έχω τον ΠΑΟΚ στην καρδιά μου, τους παίκτες, τα μάλη του σταφ, μου φέρθηκαν τρομερά 2 χρόνια. Έχω επαφή με την ομάδα, δεν θα μιλήσουμε τώρα επειδή παίζουμε αντίπαλοι, όλο το χρόνο μιλάμε. Θα βάλουμε τα στοιχήματα μας, θα ήμαστε αντίπαλοι δύο ώρες μόνο στο γήπεδο" κατέληξε ο Κασελάκης.

Διαβάστε ακόμη...