Το FanZone πήγε Τούμπα, και εσείς μαζί του

Η νέα εφαρμογή του ΠΑΟΚ, το FanZone, βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό! Μαζί με τον κόσμο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες της πλατφόρμας να κερδίσουν πολλά δώρα και προνόμια και να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokfc.gr
Το FanZone πήγε Τούμπα, και εσείς μαζί του

Για πρώτη φορά μέσω του FanZone δόθηκε η ευκαιρία στους φιλάθλους μας να έχουν τη δική τους θέση στάθμευσης στο γήπεδο της Τούμπας, χωρίς το άγχος του πάρκινγκ στη μετακίνησή τους. Η πλατφόρμα του FanZone έχει εξασφαλίσει 20 θέσεις πάρκινγκ για τους χρήστες που δημιούργησαν πρώτοι τις δικές τους διαδρομές στο FanZone. Τόσο απλά, τόσο εύκολα!

Παράλληλα ένας τυχερός κέρδισε δύο εισιτήρια στη Θύρα 2, ενώ οι πρώτοι χρήστες της πλατφόρμας του FanZone που δημιούργησαν διαδρομές και ήρθαν στο γήπεδο έφυγαν από την Τούμπα με το χαμόγελο για τη νίκη του ΠΑΟΚ και ντυμένοι στα ασπρόμαυρα, καθώς κέρδισαν από το FanZone από μία φανέλα και ένα καπέλο του Δικέφαλου.

Ο τυχερός των δύο εισιτηρίων Γιάννης Μητσιάς δεν πίστευε όταν επικοινώνησαν μαζί του ότι κέρδισε: «Όταν σήκωσα το τηλέφωνο και μου είπαν πως είναι από τον ΠΑΟΚ είπα πως ήρθε επιτέλους η μεγάλη μου ευκαιρία να παίξω μπάλα! Δεν περίμενα ποτέ όταν δημιουργούσα την διαδρομή στο FanZone πως θα κερδίσω όλα αυτά τα δώρα!» ενώ ο φίλος του Ιωσήφ Αγγελούκας συμπλήρωσε: «Είναι κάτι διαφορετικό, κάτι έξυπνο και ωραίο».

Θυμίζουμε ότι όσοι έχουν εγγραφεί FanZone μέχρι την Κυριακή έχουν εξασφαλίσει επιπλέον έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος PAOK Megastore από τη Δευτέρα και για μία εβδομάδα!

Εγγραφείτε τώρα στο FanZone και ζήστε την απόλυτη εμπειρία του παιχνιδιού!Γιατί ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός αγώνα!

Διαβάστε ακόμη...