«Τέλος» ο Κρόϊφ…

Από inpaok.com: Ο Εράν Ζάχαβι αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς για την Μακάμπι Τελ Αβίβ και με τις δηλώσεις στο ετήσιο «γκαλά» της ομάδας υποστήριξε πως η παραμονή τόσο του Ζόρντι Κρόιφ, όσο και του προπονητή Πάκο Αγιεσταράν στην ομάδα είναι δύο υψηλά κίνητρα και για τη δική του παραμονή στην Μακάμπι.
Πηγή: inpaok.com
«Τέλος» ο Κρόϊφ…

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Ζάχαβι έβαλε ένα τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Κρόιφ από την «ομάδα του λαού», με τον Ολλανδό να ανανεώνει την συνεργασία του με την Μακάμπι.

Το όνομα του Γιόρντι Κρόιφ είχε εμπλακεί και σε σενάρια περί ΠΑΟΚ, αλλά προφανώς όλα παίρνουν ένα τέλος μετά την συμφωνία του με τον Ισραηλοκαναδό ιδιοκτήτη Μιτς Γκόλντχαρ, συνεργάτη για πολλά χρόνια του Ιάκωβου Αγγελίδη, πριν αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ.

«Προφανώς είμαι χαρούμενος που ο Ζόρντι και ο Πάκο θα παραμείνουν στην ομάδα. Εκαναν καταπληκτική δουλειά την περασμένη χρονιά και από τη στιγμή που πηγαίνουν καλά, προφανώς ήθελε η ομάδα να τους κρατήσει, όπως θέλει να κρατήσει όλους τους παίκτες της ομάδας. Όμως, αυτά τα θέματα δεν εξαρτώνται ούτε από μένα, ούτε από τους άλλους παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...