«Η ζωή ξεκινά στα πλέι οφ, τα πάντα είναι ανοιχτά»

Από waterpololive.gr: Για την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού, αλλά και για τις προσδοκίες του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ μίλησε ο φουνταριστός του «Δικεφάλου» Μανώλης Σολανάκης, που σχολίασε τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.
Πηγή: waterpololive.gr
«Η ζωή ξεκινά στα πλέι οφ, τα πάντα είναι ανοιχτά»

Ο Σολανάκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Η νίκη που πήραμε είναι μια νίκη ψυχολογίας, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσουμε τον Παναθηναϊκό ξανά στα πλέι οφ. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να μπει στους πρωταγωνιστές του αθλήματος. Εμείς δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε, προς το τέλος κάναμε κάποια λάθη και δώσαμε στους αντιπάλους μας να το φέρουν στα ίσια, αλλά με τα δύο γκολ στο φινάλε πήραμε τη νίκη».

Ωστόσο, ενόψει των πλέι οφ δεν προδίκασε τίποτε, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά: «Όπως λένε και οι Αμερικανοί, στα πλέι οφ ξεκινάει η ζωή! Τα πάντα είναι πιθανά! Τα παιχνίδια των πλέι οφ θα είναι τελείως διαφορετικά από το χθεσινό. Θα κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έχουμε πετύχει το βασικό μας στόχο, που ήταν η είσοδος στα πλέι οφ και η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Τώρα θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάμε καλά στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν και να πετύχουμε κάτι περισσότερο».

Ο Κρητικός «μπόμπερ», που πέτυχε τέσσερα γκολ στη χθεσινή αναμέτρηση, σχολίασε και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ χάνει πολλή από τη δύναμή του μακριά από το Ποσειδώνιο: «Ίσως δεν παίζουμε με τόσο καθαρό μυαλό στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά εμείς φταίμε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στα πλέι οφ, μια εντός έδρας νίκη δεν αρκεί. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο πρώτο ματς, γιατί αν καταφέρουμε να 'σπάσουμε' την έδρα των αντιπάλων μας τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά στη Θεσσαλονίκη, στο δεύτερο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...