"Δεν θα έρθει ο Μπρέμερ"

Από sport24.gr: Ο ατζέντης του Τζέι Αρ Μπρέμερ, Χάρης Παπαδόπουλος, τονίζει πως ο Αμερικανός παίκτης δεν θα επιστέψει στον ΠΑΟΚ καθώς το ζήτημα "κολλά" στους κανονισμούς.
Πηγή: sport24.gr
"Δεν θα έρθει ο Μπρέμερ"

Λήξαν πρέπει να θεωρείται το θέμα του Τζέι Αρ Μπρέμερ για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Χάρη Παπαδόπουλο.

Αυτό γιατί το ζήτημα της επιστροφής του παίκτη στους "ασπρόμαυρους" "κολλάει" στους κανονισμούς. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του:

"Δεν θα έρθει ο Μπρέμερ γιατί δεν μπορεί να γίνει επανεγγραφή του στον ΕΣΑΚΕ. Είχε παίξει στον ΠΑΟΚ, έφυγε και τώρα δεν μπορεί να επιστρέψει και να γίνει πάλι επανεγγραφή του στον ΕΣΑΚΕ. Από τον ΠΑΟΚ αυτή την ενημέρωση είχαν. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Κακώς δόθηκε διάσταση όσον αφορά τον Μπρέμερ (σ.σ. εννοεί όσον αφορά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ), υπήρξε μια διερεύνηση από τον ΠΑΟΚ για το αν ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει".

Στον "Δικέφαλο", πάντως, δεν κάνουν σχόλιο για το θέμα Μπρέμερ... Κατά τα άλλα, η πλευρά του Μάνου Μαλέλη παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τον στρατόπεδο του Ντόνι ΜακΓκραθ, το μεγάλο "αγκάθι" όμως είναι στις ημερομηνίες και στο πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα (λόγω γάμου, ο παίκτης το αργότερο στις 14 του Ιούνη πρέπει να έχει φύγει).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...