«Έγινε επαφή για Μπρέμερ»

Από novasports.gr: Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για επιστροφή στις τάξεις του, του Τζέι Αρ Μπρέμερ, επιβεβαίωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος με την ολοκλήρωση της σημερινής, φιλικής, αναμέτρησης του «Δικεφάλου» στο κλειστό της Πυλαίας με τη Μέγκα Λεκς.
Πηγή: novasports.gr
«Έγινε επαφή για Μπρέμερ»

«Έγινε μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπό του, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στην πορεία. Ο Μπρέμερ γνωρίζει την ομάδα, τελειώνει τις υποχρεώσεις του στην Τουρκία (Κόνιασπορ) πριν από τα δικά μας πλέι οφ. Θα δούμε αν μπορεί να έρθει. Όταν ψάχνεις να βρεις κάτι καλύτερο και δεν το πετυχαίνεις, πας εκεί που ξέρεις», εξήγησε.

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για το ότι ο κοινοτικός γκαρντ επέλεξε να αφήσει την ομάδα στη διάρκεια της σεζόν (σ.σ. στα τέλη Ιανουαρίου, πριν το ντέρμπι με τον Αρη), ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» επισήμανε: «Λειτούργησε ως επαγγελματίας, δεν είχε δέσμευση μαζί μας ως το τέλος της σεζόν (σ.σ. ο Μπρέμερ κλήθηκε να καλύψει στις αρχές Δεκεμβρίου το κενό του τραυματία, Κώστα Χαραλαμπίδη, υπογράφοντας μηνιαίο συμβόλαιο)».

Στο τεστ με τη Μέγκα Λεκς χρησιμοποιήθηκε (για πρώτη φορά από τη στιγμή που άρχισε να προπονείται με την ομάδα) και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, για τον οποίο ο Μαρκόπουλος είπε: «Ζήτησε να προπονείται μαζί μας για να δυναμώσει, δεν έχουμε μιλήσει περισσότερο μαζί του για το τι θα γίνει. Μετά το σημερινό παιχνίδι πρέπει να δει την αντίδραση στα πόδι του. Σίγουρα, τη δεδομένη στιγμή, δεν είναι αγωνιστικά στο επίπεδο που θέλεις να τον έχεις, αλλά και ο ίδιος θέλει για τον εαυτό του. Βέβαιο είναι, επίσης, ότι μας βοηθά πολύ στις προπονήσεις. Οσο πιο δυνατή είναι η προπόνηση, τόσο καλύτερα παίζει με την ομάδα του ένας παίκτης».

Για το φιλικό τόνισε πως: «Κάναμε λάθη και κακές επιλογές στην επίθεση, οι 45 πόντοι που δεχτήκαμε στο ημίχρονο ήτανε πολλοί για την άμυνα που θέλουμε να παίζουμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας, έχουμε δύο δυνατά παιχνίδια (ΑΕΚ, Τρίκαλα) πριν τα πλει οφ».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...