Σήμερα στον Λαγκαδά, αύριο μπάρμπεκιου και... Μπρέμερ

Το σημερινό φιλικό του ΠΑΟΚ με την Μέγκα Λεκς ήταν νωρίς και έτσι οι παίκτες είχαν το χρόνο μετά να κάνουν δημιουργικά πράγματα. Όπως οι Όντουμ, Σαλούστρος και Λιάπης που βρέθηκαν στο Λαγκαδά και χαλάρωσαν στα λουτρά υπό την επίβλεψη του Γιώργου Τσουκαλά, φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟΚ.
Πηγή: basketplus.gr
Σήμερα στον Λαγκαδά, αύριο μπάρμπεκιου και... Μπρέμερ

Στο μεταξύ σήμερα η ομάδα έχει ρεπό και έτσι όλα τα μέλη της καθώς και δικοικούντες θα συγκεντρωθούν για μπάρμπεκιου στο σπίτι του Τέλη Ζουρνατζίδης στην ανατολική Θεσσαλονίκίη, όπως άλλωστε συνέβη και πέρσι.

Το Σάββατο εξάλλου η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο για την συνέχιση της προετοιμασίας και ο Μαρκόπουλος περιμένει και τους Όντουμ, Κάρτερ, ενώ αναφορικα΄με τον Μπρέμερ... Η προσπάθεια άμεσης έλευσης του συνεχίζεται, υπάρχουν επαφές με τον ατζέντη του αρκεί η Κόνια να μην τον πιέσει να μείνει ως και τις 9/5 για να εξαντλήσει τις ελπίδες της για τα πλέι οφ και παράλληλα να ξεπεραστούν και ορισμένα γραφειοκρατικά ζητήματα εντός των τοιχών.

Πάντως τα πλέι οφ αναμένεται να αρχίσουν αμέσως από τον ΕΣΑΚΕ και έτσι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 10/5 να έχει καταθέσει το συμβόλαιο του Μπρέμερ η όποιου άλλου κοινοτικού.

Διαβάστε ακόμη...