«Απίστευτο αυτό που πετύχαμε, μαέστρος ο Καλμαζίδης»

Από metrospοrt.gr: Έβαλε και αυτός το λιθαράκι του, ώστε ο ΠΑΟΚ να γράψει με χρυσά γράμματα ιστορία, καθώς κατέκτησε το πρώτο του νταμπλ.
Πηγή: metrosport.gr
«Απίστευτο αυτό που πετύχαμε, μαέστρος ο Καλμαζίδης»

Ο λόγος για τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο metrosport.gr και υποκλίνεται στον κόσμο του ΠΑΟΚ, όντας ευτυχισμένος από τη μεγάλη φετινή επιτυχία

- Θανάση μέσα σε πέντε μήνες πήρες Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ποια τα συναισθήματά σου; «Είναι κάτι το απίστευτο. Ποιος θα το λεγε, πως θα το πετύχουμε αυτό. Είναι κάτι μοναδικό. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε φέτος με υψηλές φιλοδοξίες αλλά όχι τόσο ψηλά που να λέμε ότι θα φτάναμε στην κατάκτηση του νταμπλ. Σιγά σιγά χτίσαμε την αυτοπεποίθησή μας και μετά την κατάκτηση του κυπέλλου αρχίζαμε να πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Και τα καταφέραμε».

- Ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας για τον ΠΑΟΚ; «Η ομαδικότητα των παικτών, η πίστη και το άριστο κλίμα»

- Για τη στήριξη του κόσμου: «Είναι κάτι πρωτογνωρο να παίζεις μπροστά σε τόσο κόσμο. Πέραν της ψυχολογίας και της ώθησης που έδινε, επηρέαζε πολύ και τον αντίπαλο. Φάνηκε τόσο στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον Ολυμπιακό. Για μένα αυτό που έζησα χθες ήταν κάτι μοναδικό. Το να βλέπεις κόσμο να απολαμβάνει έτσι μια επιτυχία, είναι συγκινητικό. Οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε».

- Για τον Καλμαζίδη: «Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την προσφορά του. Είναι ο μαέστρος της ομάδας και οφείλει όλος ο κόσμος να του πει ένα μεγάλο ευχαριστώ».

- Του χρόνου και πάλι στον ΠΑΟΚ; «Και ποιος δεν θα ήθελε να μείνει. Τώρα είναι ώρα για να γιορτάσουμε, αυτά θα τα δούμε πιο μετά».

Διαβάστε ακόμη...