Ποντάρουν στον «Παπ»

Aπό inpaok.com: Ο επιθετικός που βγάζει το «φίδι από την τρύπα» τον τελευταίο καιρό είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Πηγή: inpaok.com
Ποντάρουν στον «Παπ»

Είναι, με διαφορά, ο πιο φορμαρισμένος από όλους στο ρόστερ και στον ΠΑΟΚ στηρίζουν πολλά σε αυτόν για την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως για τα πλέι οφ, που έρχονται, με τον Δικέφαλο να παίζει όλη τη χρονιά στους έξι αγώνες.

Ο «Παπ» βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και το απέδειξε στα τελευταία ματς που αγωνίστηκε και σκόραρε αλλά και δείχνει ιδιαίτερα δυνατός από πλευράς φυσικής κατάστασης, ίσως και επειδή δεν "τράβηξε πολύ κουπί" σε σχέση με άλλους παίκτες όλη τη σεζόν.

Αυτό το έδειξαν και οι πρόσφατες μετρήσεις του εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα αλλά και οι καθημερινές εμφανίσεις του έμπειρου ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις. Ο Δικέφαλος περιμένει πλέον πολλά από αυτόν και το νέο προπονητικό τιμ ελπίζει πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στα πλέι οφ και θα βοηθήσει στα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρωτιάς

Ο 34χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα σε 18 αναμετρήσεις και έχει πετύχει έξι γκολ. Επίσης μετράει τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο ενώ στην Ευρώπη σε πέντε αναμετρήσεις σκόραρε μία φορά στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μινσκ όπου ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με 6-1. Συνολικά δηλαδή σε 26 ματς έχει σκοράρει επτά φορές, αν και σε πολλούς από αυτούς τους αγώνες είχε ολιγόλεπτη συμμετοχή.

Διαβάστε ακόμη...