Συνεχίζει με Nike o ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Οι δημοσιεύσεις σχετικών και ασχέτων στα social media δημιουργούν πολλές φορές λανθασμένες εντυπώσεις που από άγνοια μετατρέπονται σε «ειδήσεις».
Πηγή: inpaok.com
Συνεχίζει με Nike o ΠΑΟΚ

Τρανό παράδειγμα η... πληροφορία που θέλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διακόπτει τη συνεργασία της με την εταιρία αθλητικής ένδυσης NIKE. Όπως είναι γνωστό η συνεργασία ξεκίνησε το 2013 με προοπτική τριετίας.

Το υφιστάμενο συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2016 και θα τηρηθεί κανονικά ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει με συζητήσεις για την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έρθει σε επαφή και με άλλες εταιρίες που θα δείξουν ενδιαφέρον να συνεργαστούν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το 2016.

Προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση και όλα όσα αναφέρονται στον Τύπο είναι εντελώς αυθαίρετα. Ίσως εξυπηρετούν το marketing άλλων αθλητικών εταιριών, σε καμία περίπτωση όμως τον ΠΑΟΚ.

Στη διάρκεια του επόμενους έτους -που είναι και το τελευταίο της αρχικής συμφωνίας ΠΑΟΚ-NIKE- θα γίνουν επαφές και θα επιλεγεί η πιο συμφέρουσα για την ΠΑΕ πρόταση με την εταιρία που συνεργάζεται σήμερα ο Δικέφαλος να έχει τον πρώτο λόγο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...