Εξετάζουν Κλέιτον στην Τούμπα

Από gazzetta.gr: Στον ΠΑΟΚ μελετούν την περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Θετική άποψη έχει ο Γιώργος Γεωργιάδης για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.
Πηγή: gazzetta.gr
Εξετάζουν Κλέιτον στην Τούμπα

Με την περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον ασχολούνται στην Τούμπα καθώς θεωρούν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του και τις παραστάσεις που έχει τον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του 32χρονου μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί ν' αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και θ' αγωνίζεται στην Ευρώπη. Για τον Κλέιτον έχουν δείξει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον ομάδες της Αθήνας, αλλά και από τα Αραβικά Εμιράτα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης έχει θετική εικόνα για τον Βραζιλιάνο μέσο καθώς θεωρεί πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστή μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ με την ποιότητα που διαθέτει στο χώρο του κέντρου. Φέτος είναι ο κινητήριος μοχλός της Skoda Ξάνθης καθώς έχει πετύχει 10 γκολ. Για τον Σίλβα Κλέιτον ο ΠΑΟΚ είχε δείξει ενδιαφέρον όταν ήταν προπονητής στην ομάδα ο Γιώργος Δώνης. Ο παίκτης είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Μέταλουργκ Ντονέτσκ, ενώ ο Παναθηναϊκός, που είχε τα δικαιώματα του τον άφησε ελεύθερο.

Διαβάστε ακόμη...