Χείμαρρος ο Γκόμεζ! (pics)

Από inpaok.com: Ενα 24ώρο μετά τον τεράστιο θρίαμβο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, συναντήσαμε στον... τόπο του εγκλήματος τρεις από τους αθλητές του Καλμαζίδη που ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι στην επιτυχία του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Χείμαρρος ο Γκόμεζ! (pics)


Ο Ερνάντο Γκόμεζ, ο Δημήτης Γκαράς και ο Δημήτρης Εφραιμίδης φωτογραφήθηκαν στους χώρους του PAOK SPORTS ARENA, ενώ όταν μπήκαν στην κεντρική σάλα του γηπέδου κοιτούσαν με δέος γύρω-γύρω, αναπολώντας το απόγευμα της Δευτέρας. Τότε, δηλαδή, που 8.000 και πλέον φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, καταγράφοντας ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε αγώνα βόλεϊ του ελληνικού πρωταθλήματος και στο τέλος παραληρούσαν με τους παίκτες του Καλμαζίδη, ζητώντας τους να τους φέρουν και την κούπα του πρωταθλητή στον Λευκό Πύργο, μετά το κύπελλο Ελλάδας.

Ο άσος από την Βενεζουέλα, πάντως, για άλλη μια φορά αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όσους τυχερούς φιλάθλους έτυχε να βρεθούν εκείνη την ώρα στο Παλατάκι, θέλοντας να προμηθευτούν το εισιτήριό τους για τον 1ο αυριανό τελικό με τον Ολυμπιακό, και φωτογραφήθηκε με όλους.

Ο ίδιος, μάλιστα, εξήρε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως «έχω παίξει τόσα παιχνίδια, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω τόσους πολλούς φιλάθλους μιας ομάδας να γεμίζουν το γήπεδο! Ηταν κάτι το συναρπαστικό! Μόνο σε αγώνες με την Εθνική Βενεζουέλας είχα ζήσει κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν συγκρίνεται με το χθεσινό (σ.σ. προχθεσινό)», τόνισε ο Γκόμεζ, που παραδέχτηκε πως «ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου μέχρι σήμερα και ελπίζω ν΄ ακολουθήσουν και άλλες με τον ΠΑΟΚ!». Το τελευταίο αποκτά βαρύνουσα σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως προέρχεται από τα χείλη ενός αθλητή, που αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Βενεζουέλας, μετρώντας περισσότερες από 300 συμμετοχές σε αυτήν, έχει κατακτήσει 5 εν ελλάδι τίτλους με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, τρία πρωταθλήματα με την Τhunders από την Iαπωνία και έχει αγωνιστεί στο τούρκικο πρωτάθλημα.

«Εχουμε ισχυρότερο κίνητρο!»

Ο Γκόμεζ ετοιμάζεται να γίνει ο δεύτερος παίκτης στην Ελλάδα, που μετά τον Κονσταντίνοφ, θα κατακτήσει πρωτάθλημα με τρεις διαφορετικές ομάδες, αφού έχουν προηγηθεί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Πώς αισθάνεται; «Ανυπομονώ.... Στο μυαλό μας, όμως, είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες ξεκινούν με 50-50 πιθανότητες», ενώ ερωτηθείς για το τι έχει αλλάξει από τον τελικό του κυπέλλου – πριν από ένα μήνα – μέχρι σήμερα, είχε να πει: «Νομίζω ότι έχουμε γίνει δυνατότερη ομάδα και ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τους αγώνες στη Σύρο. Εχουμε αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχουμε δεθεί περισσότερο και γενικότερα νομίζω πως η εικόνα που βγάζουμε είναι καλύτερη! Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, γιατί είναι πρωταθλητής την τελευταία διετία, αλλά εμείς έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο».

ΓΚΑΡΑΣ: «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ!»

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γκαράς, ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες σε αυτή τη σειρά των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό θυμήθηκε πως «όταν σήκωσα το κεφάλι μου και είδα τον κόσμο, είπα 'πω, πω χαμός!'. Γνωρίζαμε ότι θα είχε πολύ κόσμο, αλλά δεν περιμέναμε τόσο πολύ! Σίγουρα, η παρουσία τους κάνει το έργο μας πιο εύκολο καθώς μας γεμίζει θάρρος και αγωνιστικότητα. Ραντεβού πλέον στους τελικούς!»

ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΑΠΟ BALL BOY, ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ

Για τον Δημήτρη Εφραιμίδη η φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ είναι μοναδική. Ο ίδιος ήταν παρών στο φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, που είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια στο Παλατάκι με τη συμμετοχή του Ηρακλή, όμως, όπως λέει: «Τότε ήμουν ball boy στη διοργάνωση και είχα την ευκαιρία να δω από κοντά όλους τους μεγάλους αθλητές που θαύμαζα τότε. Την Δευτέρα είχαμε και εμείς την ευκαιρία να ζήσουμε κάτι ακόμα πιο σπουδαίο...».

πηγή: Σπορ του Βορρά

Διαβάστε ακόμη...