Σε ποια εφημερίδα εργάζεται ο Κορέας;

Από sdna.gr: Η θέση της ΕΠΟ στο νομοσχέδιο Κοντονή, ο Κορέας που αναφέρεται σε εγκληματική οργάνωση με διευθυντές Μαρινάκη, Σαρρή, Κουρίδη και η απελπισία της Ομοσπονδίας που δεν αντιλαμβάνεται τη λαίλαπα της εξυγίανσης. 
Πηγή: sdna.gr
Σε ποια εφημερίδα εργάζεται ο Κορέας;

"Πρώτη φορά στα χρονικά εμφανίζεται ως αιτιολογική έκθεση ενός νόμου ένας βαριά προσβλητικός μονόλογος, που στρέφεται κατά της ομοσπονδίας, που υποτίθεται πως θα έπρεπε να είναι από τους βασικούς συνομιλητές του κ. Υπουργού στην εξέταση των θεμάτων που διαχειρίζεται ο νόμος. Όμως η αιτιολογική έκθεση του νόμου, δεν αφήνει περιθώρια σοβαρής συζήτησης ή συμμετοχής της Ομοσπονδίας σ΄αυτήν, αφού φέρεται να υιοθετεί μία ακραία και στρεβλή εικόνα καχυποψίας και συκοφάντησης που αναπαράγεται, για συγκεκριμένους λόγους, από μερίδα των ΜΜΕ, και πάνω στην στρεβλή αυτή βάση, θεμελιώνει ο συντάκτης του νόμου τα ερείσματα που του χορηγούν το δικαίωμα να χτίσει όλο το «οικοδόμημα» του νόμου".

Aυτή ήταν η θέση της ΕΠΟ στο νομοσχέδιο Κοντονή, λίγες ώρες πριν ο υφυπουργός Αθλητισμού ανακοινώσει την κατάργηση του αυτοδιοίκητου. Δηλαδή οι άνθρωποι που έχουν σωρεία κακουργηματικών κατηγοριών είχαν το θράσος να ισχυρίζονται ότι ο υπουργός υιοθετεί "μια στρεβλή εικόνα συκοφάντησης και καχυποψίας που αναπαράγεται από τα ΜΜΕ"!

Δηλαδή ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας που στο πόρισμα του αναφέρεται σε εγκληματική οργάνωση με διευθυντές τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιώργο Σαρρή και τον Θεόδωρο Κουρίδη εργάζεται σε εφημερίδα.

Ο εισαγγελέας Παναγιώτης Πούλιος που στην πρότασή του στο Συμβούλιο Εφετών αναφέρεται σε δύο εγκληματικές οργανώσεις με επικεφαλής τους Αχιλλέα Μπέο και Γιώργο Τσακογιάννη εργάζεται σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης που κάλεσε ως υπόπτους για τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες τρεις πρώην προέδρους της ΕΠΟ(Σαρρής,Πιλάβιος,Γκαγκάτσης)εργάζεται σε ιστοσελίδα.

Ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου που προχώρησε σε κακουργηματικές διώξεις του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη και 22 ποδοςφαιρικών παραγόντων για το σκάνδαλο της κάρτας υγείας(29.000.000 ευρώ) εργάζεται σε ραδιοφωνικό σταθμό

Είναι προφανές ότι η απελπισία της ΕΠΟ έχει ξεπεράσει τα όρια της.Γαντζωμένοι στις καρέκλες τους οι σύμβουλοι,οι αξιωματούχοι και οι προνομιούχοι υπάλληλοι της ομοσπονδίας κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται την λαίλαπα της εξυγίανσης που έρχεται.

Διαβάστε ακόμη...