"Πρόκληση ο ΠΑΟΚ για κάθε επενδυτή"

Από basketplus.gr: Ο Μάνος Μαλελής μίλησε για την χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, την προσπάθεια της οικονομικής εξυγίανσης και τους Σαββίδη - Κοντομηνά.
Πηγή: basketplus.gr
"Πρόκληση ο ΠΑΟΚ για κάθε επενδυτή"

Αναλυτικά:

Για την χθεσινή ΓΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Αξιόλογη η προσπάθεια παρά τις αντίξοες συνθήκες, όλων αυτών που συμμετέχουν, Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος. Όλοι στο προπονητικό τιμ έχουν δώσει ψυχή, τους αξίζει, δεν είναι απλό να έχεις κερδοφορία.

Για το πόσο πειθαρχημένος είναι στα νούμερα ο Πρέλεβιτς: Τον αποκαλώ πλέον λογιστή και όχι πρόεδρο. Είναι τόσο σκληρός στις διαπραγματεύσεις, αγωνιστής που κοιτάει το καλό της ομάδας. Βέβαια, όλοι έχουν προσφέρει, όλοι μέσα στην διοίκηση κάνουν μεγάλες προσπάθειες.
Τι σημαίνει η κερδοφορία για τον ΠΑΟΚ: Θα πω μόνο ότι αυτό αποτελεί πρόκληση για τον επενδυτή. Υπάρχουν άτομα στον ΠΑΟΚ όπως ο Κοντομηνάς και ο Σαββίδης, θα τον βοηθήσουν, θα τον ανεβάσουν και ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος.

Για το εάν "βλέπει" συνύπαρξη των δύο ανδρών: Μακάρι, μπορεί θα δούμε, ποιος ξέρει. Δεν υπάρχει κάποια συζήτηση αλλά θα ήταν ευχής έργο η συνύπαρξη των δυο στον ΠΑΟΚ. Υπήρχε επαφή παλαιότερα και γιατί να μην υπάρξει για το καλό του ΠΑΟΚ και στο μέλλον μια επικοινωνία.
Το αποτέλεσμα της ομάδας στο γήπεδο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τον επενδυτή: Νομίζω πως ναι, άλλο να είσαι τρίτος κι άλλος πέμπτος. Είναι επιχειρηματίες, εκπροσωπούν εταιρείες.

Για το αν μικραίνει η ψαλίδα των ομάδων στο γήπεδο: Τα πράγματα θα αλλάξουν από του χρόνου, συρρικνώνονται ήδη τα πράγματα με τα βαριά συμβόλαια, θα προσανατολιστούν σε ελληνικά δεδομένα όλες οι ομάδες.

Για την υπόθεση ΜακΓκραθ: Είχα προσωπική επαφή με τον ατζέντη του και δεν αποκλείεται να κάνουμε και μια συνάντηση για να βρεθεί κοινή γραμμή προκειμένου να τον φέρουμε για τα πλει -οφ τουλάχιστον. Θα έρθει για να βοηθήσει. Οι παίκτες μοχθούν και τα αποτελέσματα τα έχουν φέρει μαζί με τον προπονητή τους μέσα από σκληρή δουλειά. Ο ΜακΓκραθ θα βοηθήσει με την παρουσία του.

Για τις δυσκολίες της υπόθεσης: Η οικονομική πρόταση είναι συγκεκριμένη και δεν υπάρχει αντίρρηση ούτε από αυτόν ούτε τον μάνατζερ του, αν υπάρχουν άλλα θέματα όπως οι ημερομηνίες (παντρεύεται, πότε αποδεσμεύεται από την ομάδα που ανήκει ),εκεί δεν μπορώ να παρέμβω, έχω κάνει αυτό που πρέπει, απομένουν οι λεπτομέρειες, αν τα καταφέρει και ξεπεράσει τα τεχνικά προβλήματα, καλώς.

Για το εάν υπάρχει εναλλακτική λύση: Δεν ξέρω αν υπάρχει. Αν ο προπονητής και η διοίκηση έχουν κάτι άλλο κατά νου δεν το ξέρω. Πιστεύω στον παίκτη και στο ότι θα βοηθήσει. Βλέπουμε και τις άλλες ομάδες. Η διάθεση, η ατμόσφαιρα, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Είναι υπερβολή η δεύτερη θέση αλλά γιατί να μην το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλό μας;

Για τον εάν το παιχνίδι με την Κηφισιά είναι καθοριστικό: Σαφώς, με προσοχή και δίκαιη αντιμετώπιση μας όλα θα πάνε καλά. Έχω μάθει ότι θα είναι ένας έξαιρετος διαιτητής, πιστεύω δεν θα έχουμε προβλήματα. Παρουσία του κόσμου στο μέτρο του δυνατού θα βοηθήσει".

Διαβάστε ακόμη...