Συνεργασία του ΠΑΟΚ με το FanΖone

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ και τη νέα πλατφόρμα του FanZone!
Πηγή: paokfc.gr
Συνεργασία του ΠΑΟΚ με το FanΖone

Ο ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να δώσει νέα κίνητρα και να βοηθήσει τους φίλους του γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που θα χρησιμοποιεί σε αποκλειστικότητα στη χώρα την υπηρεσία που απευθύνεται στους φιλάθλους, το FanZone.

Την πλατφόρμα του FanZone χρησιμοποιούν περισσότεροι από 15 σύλλογοι σε Αγγλία, Γερμανία και Ισραήλ και πλέον η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται αποκλειστικά για την Ελλάδα στους φίλους του ΠΑΟΚ, επιτρέποντάς τους να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ενός αγώνα, έχοντας πολλαπλά οφέλη, μεγαλύτερη διασκέδαση, αλλά κυρίως κάνοντας το ταξίδι τους προς το γήπεδο πιο οικονομικό, πιο οικολογικό, πιο απολαυστικό αποφεύγοντας το άγχος του μποτιλιαρίσματος και του πάρκινγκ!

Ο εκπρόσωπος της πλατφόρμας του FanZone στην Ελλάδα Τάσος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην συνεργασία με τον ΠΑΟΚ δήλωσε στο paokfc.gr:

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον ΠΑΟΚ, τον μεγαλύτερο σύλλογο της Βόρειας Ελλάδας και έναν από τους μεγαλύτερους στη χώρα. Ενα από τα στοιχεία που κάνουν τον ΠΑΟΚ ξεχωριστό, είναι η ιδιαίτερη αγάπη των φίλων του που τον ακολουθούν παντού και που όταν συγκεντρώνονται στο γήπεδο της Τούμπας προέρχονται από ολόκληρη τη χώρα και πολλές φορές ακόμη και από το εξωτερικό.

Μέσω της πλατφόρμας του FanZone ο φίλος του ΠΑΟΚ θα διευρύνει την εμπειρία ενός αγώνα, η οποία πλέον μπορεί να ξεκινάει από τη στιγμή που κάποιος θα διοργανώσει το ταξίδι του αναζητώντας συνταξιδιώτες με τους οποίους μοιράζεται το ίδιο πάθος.

Στόχος μας, να κάνουμε το ταξίδι του τεράστιου και θαυμαστού λαού του ΠΑΟΚ ακόμα πιο οικονομικό και διασκεδαστικό, προσφέροντας παράλληλα πολλά οφέλη και δώρα που δεν θα αφήσουν κανένα αμέτοχο!»

Πώς λειτουργεί το FanZone

Μπείτε στην πλατφόρμα Paok.myfanzone.com ή κατεβάστε στο κινητό ή το tablet σας τη σχετική εφαρμογή (MyFanZone) και οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας για τον αγώνα του ΠΑΟΚ.

Προσφέρετε το δικό σας μέσο σε άλλους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι κοντά σας και θέλουν να συνταξιδέψουν, μοιραστείτε τα έξοδα και ελάτε στον αγώνα για να ενισχύσετε την αγαπημένη μας ομάδα. Πάρτε ένα λεωφορείο ή οργανώστε εσείς μια εκδρομή με λεωφορείο με άλλους φίλους του ΠΑΟΚ με προορισμό το γήπεδο όπου αγωνίζεται ο Δικέφαλος.

Η εμπειρία ενός αγώνα είναι ΠΑΟΚ!

Το FanZone είναι ο νέος μεγάλος διαδικτυακός σταθμός συνάντησης των φίλων του ΠΑΟΚ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείτε στην πλατφόρμα μέσω του υπολογιστή, του τάμπλετ ή του κινητού σας, να διαλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα έρθετε στο γήπεδο και να στείλετε το αντίστοιχο αίτημά σας.

Είναι μακρύ το ταξίδι για το γήπεδο; Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο για να στείλετε τα δικά σας «ασπρόμαυρα» μηνύματα. Μπείτε στο Fun-Zone και απολαύστε το. Απαντήστε στις ερωτήσεις του κουίζ της αγωνιστικής, συναγωνιστείτε με τους υπόλοιπους φίλους του ΠΑΟΚ και κερδίστε σημαντικά δώρα! Και μιλάμε φυσικά για τα απόλυτα «ΠΑΟΚ» δώρα. Και αν νιώθετε εξπέρ στην ιστορία του συλλόγου, στείλτε και τις δικές σας ερωτήσεις δοκιμάζοντας τις γνώσεις των υπολοίπων!

Ενισχύστε την κοινωνική πλευρά του ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ. Σίγουρα με τη νέα πλατφόρμα, δεν θα ταξιδέψετε ποτέ μόνοι! Μπείτε στο FanZone και δείτε ποιοι σκοπεύουν να έρθουν στους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ. Προσκαλέστε τους φίλους σας και τους γείτονές σας, και ζήστε από κοινού την εμπειρία του ταξιδιού εκμεταλλευόμενοι τις παροχές και τις διευκολύνσεις!

Μειώστε άμεσα το κόστος του ταξιδιού! Η αγάπη για τον ΠΑΟΚ στοιχίζει, ωστόσο πλέον το ταξίδι μπορεί να γίνει πιο οικονομικό. Ο φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προσφέρουν το μέσο με το οποίο ταξιδεύουν και να μοιράζονται το κόστος του ταξιδιού με εκείνους που αναζητούν έναν τρόπο να έρθουν στο γήπεδο και όλοι μαζί να απολαύσουν ένα οικονομικότερο ταξίδι για να δουν τον Δικέφαλο να αγωνίζεται! Παράλληλα οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές προσφορές που θα υπάρξουν για ξενοδοχεία, φαγητό στη διαδρομή και φυσικά για αθλητικά προϊόντα.

Συνδεθείτε στο FanZone και απολαύστε μαζί το ταξίδι του ΠΑΟΚ προς την κορυφή! «Εμείς μαζί για μια ζωή» γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός αγώνα...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...