Τα δεδομένα για Μαρτίνεζ

Aπό paokvoice.com: Ο Νίκολας Μαρτίνεζ διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τον Παναιτωλικό και έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των «μεγάλων» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: paokvoice.com
Τα δεδομένα για Μαρτίνεζ

Μάλιστα τελευταίος «μνηστήρας» για τον Αργεντινό, μετά τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ παρουσιάστηκε και ο ΠΑΟΚ, με τα δεδομένα ωστόσο να μην κάνουν πολύ πιθανή την μετακίνηση του στον «δικέφαλο».

Αρχικά ο ΠΑΟΚ την στιγμή που μιλάμε δεν έχει τεχνικό διευθυντή που θα καθορίσει ποιοι παίκτες θα μείνουν από το φετινό ρόστερ ποίοι θα αποχωρίσουν και σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί ενίσχυση.

Για αυτό το λόγο πέρα από τους Χαρίση και Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννενα που ήδη έχουν «κλείσει» καμία άλλη υπόθεση δεν έχει πάρει τελική μορφή.

Μάλιστα αν κάποιος κοιτάξει τα στατιστικά του 28χρονου Αργεντινού θα καταλάβει πως μιλάμε για μια περίεργη περίπτωση ποδοσφαιριστή, καθώς είναι στην ουσία η πρώτη του καλή χρονιά στην καριέρα του, έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής ένα γκολ και δέκα ασίστ σε 29 συμμετοχές.

Αυτό αν συνδυαστεί με το πόσο που αξιώνει ο Παναιτωλικός για να τον παραχωρήσει (περίπου ένα εκατομμύριο) κάνει την περίπτωση του από μόνη της πολύ δύσκολη καθώς ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ απέκτησε ποδοσφαιριστές που σε ομάδες με μικρότερη πίεση έκαναν την διαφορά αλλά δεν κατάφεραν να δείξουν πτυχές του ταλέντου τους στην απαιτητική Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...