"Θέλω εγγυημένα τα λεφτά"

Από sport24.gr: Ο Ντόνι ΜακΓκραθ τονίζει πως αγαπά τον ΠΑΟΚ, αναφέρεται στο θέμα του γάμου του και στο πότε πρέπει να φύγει από την Ελλάδα ενώ στέκεται στο ζήτημα των εγγυήσεων όσον αφορά το οικονομικό.
Πηγή: sport24.gr
"Θέλω εγγυημένα τα λεφτά"

Ο Ντόνι ΜακΓκραθ εφόσον δώσει οριστικά τα χέρια με τον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο πως θα προσφέρει πολλές βοήθειες στον "Δικέφαλο" αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη.

Το ότι ο καλαθοσφαιριστής είναι θετικός στο να ντυθεί στα ασπρόμαυρα είναι κάτι γνωστό, το έχουμε αναφέρει και παλαιότερα καθώς αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τον μάνατζερ του, Λου Διαμαντόπουλο.

Ο οποίος πριν λίγες μέρες μας είχε πει για το ζήτημα ΜακΓκραθ: "Εχουμε καλές ελπίδες για να γίνει το θέμα (σ.σ. να "τελειώσει" θετικά το ζήτημα της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον ΜακΓκραθ) αλλά θα δούμε...".

"Το αργότερο στις 14 Ιουνίου να έχω φύγει..."

Τι λέει όμως ο ίδιος ο ΜακΓκραθ για τον "Δικέφαλο" αλλά και για το πότε θα πρέπει να φύγει από την Ελλάδα για τον γάμο του (θεωρητικά πάντα, σε περίπτωση οριστικής συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ). "Πρέπει γύρω στις 10 Ιουνίου ή το αργότερο στις 14 Ιουνίου", μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο καλαθοσφαιριστής της Κράσνι (τον απασχολεί το θέμα του γάμου του και αυτό των πιθανών υποχρεώσεών του με τον ΠΑΟΚ) ο οποίος τελειώνει τις υποχρεώσεις του με την ρωσική ομάδα στα τέλη αυτού του μήνα.

Στις επαφές που έχει κάνει ο Μάνος Μαλέλης με τον ατζέντη του ΜακΓκραθ, ο κ. Διαμαντόπουλος παραδέχεται πως υπάρχει θετικότατο κλίμα όσον αφορά το οικονομικό. Για τον ίδιο τον παίκτη παίζει σημαντικό ρόλο το να του δοθούν εγγυήσεις... "Αγαπώ τον ΠΑΟΚ αλλά μερικές φορές στο παρελθόν δεν ήταν πάντα ειλικρινής για τα χρήματα. Θέλω, λοιπόν, να βεβαιωθώ ότι τα χρήματα θα είναι εγγυημένα... Περισσότερα από τα μισά να είναι μπροστά σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε εγγυημένη προσωπική επιταγή. Παίρνω 30.000 ανά μήνα στη Ρωσία, αλλά είμαι πρόθυμος να έρθω στον ΠΑΟΚ για λιγότερα επειδή μου αρέσει να παίζω τόσο πολύ για τον Σούλη (σ.σ. Μαρκόπουλο). Μου αρέσει η ομάδα και η Ελλάδα", υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως αρέσει πολύ ο ΜακΓκραθ και θα ήθελαν να τον έχουν στην ομάδα, άσχετα αν στον "Δικέφαλο" επισήμως αποφεύγουν να "τοποθετούνται" για το θέμα περιμένοντας να δουν τι θα "βγει" από τις επαφές του μάνατζερ του καλαθοσφαιριστή με τον Μαλέλη ο οποίος αναμφίβολα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια στο ζήτημα του ΜακΓκραθ. Το θέμα των εγγυήσεων, όπως και να έχει, είναι... λεπτό και προφανώς θα πρέπει να υπάρχει μια συνεννόηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Μαλέλη ώστε από κοινού να φανεί τι μπορεί να γίνει πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Διαβάστε ακόμη...