Ερωτηματικό τα συμβόλαια που λήγουν

Από paokweb.gr: Η λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς πλησιάζει προς το τέλος της, καθώς έχουν απομείνει ακόμα τέσσερις αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ.
Πηγή: paokweb.gr
Ερωτηματικό τα συμβόλαια που λήγουν

Με την λήξη του πρωταθλήματος αρχίζει και προβληματισμός με τις ανανεώσεις η μη των συμβολαίων που λήγουν, και αν στον ΠΑΟΚ είναι ήδη γνωστές οι αποχωρήσεις των Κατσικά, Τζανδάρη και Σπυρόπουλου, ακόμα τρία συμβόλαια ποδοσφαιριστών λήγουν το καλοκαίρι, προκαλώντας προβληματισμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το αν θα τα ανανεώσουν η όχι.

Θα μείνει στον ''άσο'';

Δύο από τα τρία συμβόλαια που αυτή τη στιγμή είναι στον ''αέρα'' για τον Δικέφαλο αφορούν τερματοφύλακες, ο λόγος για τους Σάρλ Ιτάνζ και Αστέριο Γιακουμή. Και αν για τον Γιακουμή δεν υπάρχει τόσο έντονος προβληματισμός, για τον Ιτάνζ ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις είναι λογικό να έχει αρχίσει συζήτηση γύρω από το αν θα του προσφερθεί συμβόλαιο και αν θα ανανεώσει, με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του να έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων (όπως η ΑΕΚ).

Ο ανεβασμένος ''Παπ''

Ο τρίτος παίκτης του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, με τον έμπειρο επιθετικό του Δικεφάλου με τις τελευταίες του εμφανίσεις να προβληματίζει ιδιαίτερα τους επιτελείς του Δικεφάλου σχετικά με το αν θα πρέπει να του γίνει πρόταση ανανέωσης η όχι. Βασικό ρόλο στην τελική απόφαση των επιτελών του ΠΑΟΚ, θα παίξει και η ηλικία του Παπαδόπουλου ο οποίος έχει προσελκύσει και αυτός το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, και πιο συγκεκριμένα του Ατρόμητου.

Ρόλο στις εξελίξεις ο νέος τεχνικός διευθυντής

Καθοριστικό ρόλο στις ανανεώσεις η μη των συμβολαίων των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών, αναμένεται να διαδραματίσει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας του ΠΑΟΚ, ο οποίος με την πρόσληψη του θα κληθεί να αποφασίσει για το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ του Δικεφάλου, αλλά και την πολιτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του ΠΑΟΚ στις μεταγραφές.

Πάνος Γεωργογιάννης

Διαβάστε ακόμη...