"Να γίνει μια νέα αρχή"

Από inpaok.com: Ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έβαλαν την προσωπική τους "σφραγίδα" στον ΠΑΟΚ είναι ο Γιώργος Σκαρτάδος. Η προσφορά του στον σύλλογο πολύ μεγάλη, ενώ όπως λένε όσοι τον έχουν παρακολουθήσει αγωνιζόμενο, διέθετε σπάνια ηγετικά χαρίσματα που δεν τα συναντά κανείς εύκολα σε παίκτες που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.
Πηγή: inpaok.com
"Να γίνει μια νέα αρχή"

"Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο αυτό έχει πολλούς οπαδούς σε όλη την επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό. Το μόνο κακό είναι πως στα 89 χρόνια ιστορίας του, θα μπορούσε να κάνει περισσότερους φιλάθλους αν είχε καταφέρει να κατακτήσει κάποια τρόπαια περισσότερα. Πολλά έπαιξαν ρόλο και δεν κατακτήσαμε αυτά τα τρόπαια, όμως ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει σε αυτή την κατεύθυνση.

Με την Ανάσταση του Κυρίου εύχομαι να αναστηθεί και ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Αν και βλέπουμε πως υπάρχουν επιτυχίες στα άλλα αθλήματα που βρίσκονται κάτω από την "ομπρέλα" του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ όπως είναι το βόλεϊ, η ομάδα νέων Κ15, το γυναικείο ποδόσφαιρο, το χάντμπολ, αυτές οι επιτυχίες μπορούν και πρέπει να συνεχιστούν. Ας ελπίσουμε πως θα γίνει μια νέα αρχή, τώρα ειδικά που ο Σαββίδης θα ελευθερώσει τον ΠΑΟΚ από τα χρέη. Να γίνει μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα, φέρνοντας τίτλους και κάνοντας περισσότερους ΠΑΟΚτσήδες που θα αισθανθούν αυτή την ιδέα του ΠΑΟΚ ακόμη πιο έντονη", δήλωσε στα ΣΠΟΡ, ο Γιώργος Σκαρτάδος.

Διαβάστε ακόμη...