Και ο Γεωργάτος χειροκροτούσε…

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό στον τελικό των ομάδων Κ15 και σήκωσε το πρωτάθλημα.
Πηγή: metrosport.gr
Και ο Γεωργάτος χειροκροτούσε…

Τα αίσχη που έγιναν εκεί, δεν περιγράφονται βέβαια, ούτε τα είδατε πουθενά γραμμένα. Είναι η ...δημοκρατία των κάφρων που επιβάλλεται όταν πρόκειται για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος για παράδειγμα, που ήταν στο γήπεδο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όταν τελείωσε το παιχνίδι πήγε να χειροκροτήσει τους ... οπαδούς που ξεφτίλιζαν με την στάση τους όχι την ομάδα τους μόνο, αλλά ολόκληρο το έθνος που έχει τέτοια κελεπούρια στις τάξεις του.

Ο Γεωργάτος χειροκροτούσε ανθρώπους που φώναζαν στον Δούμτση όταν σκόραρε «ψόφα», που έβριζαν τον Βασίλη Μήττα από την πρώτη στιγμή του αγώνα, που φώναζαν Βούλγαρους 14χρονα και 15χρονα.

Το τραγικό της υπόθεσης επίσης, είναι πως η αστυνομική διεύθυνση Χανίων, έστειλε εκεί μόλις επτά αστυνομικούς, οι οποίοι βέβαια δεν έκαναν το παραμικρό. Με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο παρατηρητής της Λίγκας, Μάκης Τζάτζος, να εκτελέσει χρέη αστυνομίας, μιλώντας με τους κάφρους.

Βέβαια αυτό που κατάφεραν οι Ολυμπιακοί, δεν έχει προηγούμενο. Όλο το γήπεδο πλην των ιδίων, με το πέρασμα του χρόνου στον αγώνα, υποστήριζαν τον ΠΑΟΚ και βέβαια εκδηλωνόντουσαν. Άνθρωποι άσχετοι με τον ΠΑΟΚ, που θέλησαν να δούν έναν τελικό. Άνθρωποι που ο ΠΑΟΚ με τη στάση του κέρδισε, άνθρωποι που οι κάφροι με την στάση τους, τους έκαναν να μισήσουν τον Ολυμπιακό.

Και δαρμένοι και κερατάδες οι κάφροι.

Διαβάστε ακόμη...