"Ναι, μπορούμε"!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε πανηγυρικά το βράδυ της Πέμπτης τη σειρά των αγώνων του με τον Παναθηναϊκό σε 1-1 και πλέον πήρε την ψυχολογία με το μέρος τους για τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας.
Πηγή: inpaok.com
"Ναι, μπορούμε"!

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης ο οποίος, μέχρι στιγμής, έχει κάνει μία καλή χρονιά με τον «ασπρόμαυρο» σύλλογο μίλησε στα ΣΠΟΡ για την προχθεσινή ισοφάριση της σειράς των ημιτελικών σε 1-1, για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αλλά και για την παρθενική του κλήση στην Εθνική ομάδα.

«Είναι πολύ θετικό που ισοφαρίσαμε. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς, να παίξουμε πιο ελεύθερα, αυτό, δηλαδή, που μας ζήτησε ο προπονητής μας και να μην μας βαραίνει ο τίτλος του φαβορί, που «κουβαλάμε», λόγω της κατάκτησης του κυπέλλου», τόνισε αρχικά για να προσθέσει:

«Πρέπει, όμως, να ξεχάσουμε τα δύο αυτά ματς και να επικεντρωθούμε σε αυτά που έπονται. Η λέξη-«κλειδί» για εμένα είναι ότι «μπορούμε» και όχι ότι «πρέπει». Θα είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια, σ' ένα διαφορετικό γήπεδο, μικρότερο από το δικό μας. Σίγουρα, ο Παναθηναϊκός διαθέτει μία δύσκολη έδρα, αλλά εμάς δεν μας τρομάζει αυτό. Πιστεύω ότι θα κριθεί στο ποιος θα μπει πιο αποφασισμένος στο γήπεδο».

Επίσης, ο νεαρός ακραίος του Δικέφαλου σχολίασε και το γεγονός ότι ο Φοίνικας Σύρου έκανε την έκπληξη το βράδυ της Πέμπτης στου Ρέντη, επικρατώντας με 2-3 του Ολυμπιακού: «Ξέραμε εξαρχής ότι η σειρά των ημιτελικών είναι μία σειρά, όπου δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι γεμάτα εκπλήξεις αυτά τα παιχνίδια», ενώ κάνοντας λόγο για την κατάκτηση του κυπέλλου και το πώς αυτό λειτουργεί στην ψυχολογία τους, είχε να πει:

«Σίγουρα, η κατάκτηση του κυπέλλου μας ανεβάζει την ψυχολογία, από την άλλη, όμως, μας δημιουργεί ένα άγχος, δίνοντάς μας τον τίτλο του «φαβορί». Είναι δεδομένο πως η κατάκτηση του κυπέλλου μας άνοιξε την όρεξη, όμως, θα πρέπει να σκύψουμε κάτω το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Τέλος, για την παρθενική του κλήση στην Εθνική ανδρών, την οποία υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, υπογράμμισε πως «είναι η πρώτη μου φορά στην ανδρών και νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή. Εκανα – θεωρώ – μία καλή χρονιά και ανταμείβονται οι κόποι μου».

Διαβάστε ακόμη...