Παπαδόπουλος και Κωνσταντινίδης στο City Store 1926

Εκτός από τις εκδηλώσεις και τα παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί για τους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 11.00 το πρωί, στον χώρο του επίσημου καταστήματος του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Ερμού και Αγίας Σοφίας) αναμένεται να βρεθούν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
Πηγή: paokfc.gr
Παπαδόπουλος και Κωνσταντινίδης στο City Store 1926

Οι δύο ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν στα τελευταία ματς του Δικέφαλου θα μοιράσουν αυτόγραφα και δώρα στους φίλους του ΠΑΟΚ!

Επειτα από την εκδήλωση που έγινε την Μεγάλη Τετάρτη στον χώρο μπροστά από το επίσημο κατάστημα της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας, ακολουθούν αυτές που θα γίνουν τη Μεγάλη Πέμπτη και το Μεγάλο Σάββατο (12.00 – 15.00) στο επίσημο κατάστημα στο PAOK FC City Store 1926.

Οι μικροί φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να βάψουν τα πρόσωπά τους σε ανοιξιάτικα και ΠΑΟΚτσήδικα σχέδια, να συμμετάσχουν σε διάφορες πασχαλιάτικες κατασκευές σε μοτίβα του ΠΑΟΚ όπως ασπρόμαυρα φαναράκια, πασχαλινά αυγά με το σήμα της ομάδας ή κολλώντας αυτοκόλλητα της ομάδας ή του αγαπημένου ποδοσφαιριστή τους κλπ.

Επίσης θα διεξαχθούν διάφορα παιχνίδια είτε ομαδικά ψυχαγωγικά είτε δοκιμασίας, όπως για παράδειγμα το κυνήγι θησαυρού στους εξωτερικούς χώρους.

Τη Μεγάλη Πέμπτη και το Μεγάλο Σάββατο σας περιμένουμε όλους στο PAOK City Store 1926 (Ερμού και Αγίας Σοφίας)!

Διαβάστε ακόμη...