Χωρίς βιασύνη το θέμα ΜακΓκραθ

Νέες επαφές υπήρξαν για το θέμα του Ντόνι ΜακΓκραθ χωρίς να προκύπτει κάτι το... ουσιαστικό όσον αφορά τον ΠΑΟΚ. "Εχουμε καλές ελπίδες για να γίνει το θέμα αλλά θα δούμε", λέει ο ατζέντης του καλαθοσφαιρστή.
Πηγή: sport24.gr
Χωρίς βιασύνη το θέμα ΜακΓκραθ

Πάντα ανοιχτό για τον ΠΑΟΚ παραμένει το θέμα του Ντόνι ΜακΓκραθ και υπήρξαν νέες επαφές για το ζήτημα του. Ο Μάνος Μαλέλης επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη ενώ ο τελευταίος είχε συνομιλία με τον ίδιο τον ΜακΓκραθ.

Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι νεότερο στην όλη υπόθεση, με τον νυν παίκτη της Κράσνι να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει με ενδιαφέρον την προοπτική να παίξει στον ΠΑΟΚ (υπάρχουν συζητήσεις για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον "Δικέφαλο") αλλά σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του να συνεχίζει να περιμένει να δει με το τι θα γίνει αναφορικά με τις ημερομηνίες των πιθανών υποχρεώσεών του στον ΠΑΟΚ και το ζήτημα του γάμου του.

"Εχουμε καλές ελπίδες για να γίνει το θέμα (σ.σ. να "τελειώσει" θετικά το ζήτημα της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον ΜακΓκραθ) αλλά θα δούμε", μας είπε ο κ. Διαμαντόπουλος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Ο τελευταίος, πάντως, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποιο... σημαντικό νέο στην όλη υπόθεση και πως δεν υπάρχει deadline για να απαντήσει ο παίκτης, ο οποίος δεν βιάζεται ούτως ώστε να πάρει την οριστική του απόφαση. Να σημειωθεί πως οι υποχρεώσεις του ΜακΓκραθ με την Κράσνι ολοκληρώνονται στις 26/4.

Διαβάστε ακόμη...