Αρρωστημένο ποδόσφαιρο με σαλτιμπάγκους και στήσιμο

Aπό coccerplus.gr: Ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, αθλητές και παράγοντες περιγράφουν την σημερινή κατάσταση του αθλήματος με βάση τα όσα συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα.
Πηγή: soccerplus.gr
Αρρωστημένο ποδόσφαιρο με σαλτιμπάγκους και στήσιμο

Πλέον τα «πυρά» για το κατάντημα του ποδοσφαίρου πυκνώνουν όλο και περισσότερο και δεν έρχονται από δήθεν φαντασιακούς εχθρούς του αθλήματος, αλλά έρχονται εκ των έσω.

Ο Παναιτωλικος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για ανεξέλεγκτους τιμωρούς και υπηρέτες συμφερόντων που κάνουν ότι μπορούν για να διατηρήσουν ζωντανό ένα αρρωστημένο ποδόσφαιρο.

Η Λαμία έβγαλε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για στήσιμο από άτομα εντός και εκτός ομάδας.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για σαλτιμπάγκους του ελληνικού ποδοσφαίρου που πήραν την απάντησή τους έπειτα από την εξασφάλιση της συμμετοχής στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και οι Μάκης Μπελεβώνης και Γιώργος Θεοδωρίδης από πλευράς Παναιτωλικού, εξέφρασαν δημόσια αιχμές για διαιτητικές αποφάσεις στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και Παβιώνιο αντίστοιχα.

Είναι πλέον σαφές ότι ο κατήφορος του ποδοσφαίρου με ευθύνη αυτών που το διοικούν, δείχνει να μην έχει τέλος και πρέπει να γίνει κάτι ώστε να μην φτάσει στον απόλυτο αυτό-εξευτελισμό.

Διαβάστε ακόμη...