Η πιθανή 11αδα του ΠΑΟΚ

Aπό inpaok.com: Σήμερα στις 17:15 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα την Ξάνθη με μοναδικό σκοπό τη νίκη και το ξεκίνημα της αντεπίθεσής του.
Πηγή: inpaok.com
Η πιθανή 11αδα του ΠΑΟΚ

Ένας στόχος έχει μείνει για τον Δικέφαλο και αυτόν πρέπει να τον διεκδικήσει με περίσσιο πάθος. Αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από την έξοδο στο Champions League. Το νέο προπονητικό τιμ είχε χρόνο λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος,

να δουλέψει τόσο σε θέματα τακτικής όσο και στην ψυχολογία των παικτών και πλέον αναζητούνται νίκες, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Ο Γιώργος Γεωργιάδης δούλεψε και στη χθεσινή προπόνηση σε θέματα τακτικής και ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του, πώς θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στις προπονήσεις ο προπονητής του Δικέφαλου ίσως ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, τους Τζαβέλλα και Βίτορ στο κέντρο της άμυνας ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Κωνσταντινίδης και Ρατς.

Στα χαφ λογικά θα παίξει με Τζιόλη-Κάτσε
(λόγω τους κουραστικού ταξιδιού του Νομπόα), ενώ στα άκρα της επίθεσης θα βρεθούν οι Μακ-Γκολάσα. Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή και ο Φακούντο Περέιρα λίγο πιο πίσω.

Διαβάστε ακόμη...