Στο όριο ο Νομπόα, επτά κάρτες Παπ, Βίτορ

Aπό metrosport.gr: Ένα ζήτημα που θα απασχολήσει σίγουρα την τεχνική ηγεσία ενόψει των πλέι οφ είναι αυτό των τιμωριών λόγω καρτών.
Πηγή: metrosport.gr
Στο όριο ο Νομπόα, επτά κάρτες Παπ, Βίτορ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι λογικό να θέλει όλοι οι παίκτες του να μπουν «καθαροί» στο μίνι πρωτάθλημα, ώστε να μην ξεμείνει από λύσεις στα κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν την ομάδα που θα δώσει το παρών στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, θυμίζουμε, έχει δηλώσει τους Παπαδόπουλο και Βίτορ να εκτίσουν την ποινή δύο αγωνιστικών που «κουβαλούν» στα επόμενα ματς. Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος επιθετικός θα λείψει από τις αναμετρήσεις με Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πορτογάλος αμυντικός από τους αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό.

Σήμερα, από το ματς κόντρα στην Ξάνθη θα απουσιάσει ο Σκόνδρας λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ ο Γεωργιάδης έχει τον «πονοκέφαλο» που ακούει στο όνομα Νομπόα. Ο μέσος από το Εκουαδόρ βρίσκεται ένα βήμα πριν την τιμωρία, αφού έχει δεχθεί τρεις κίτρινες κάρτες και στην επόμενη θα πρέπει να λείψει από ένα παιχνίδι.

Απέναντι στην Ξάνθη, όμως, μάλλον δεν θα αγωνιστεί και άρα θα πρέπει σε ένα από τα ματς που ακολουθούν να αντικρίσει μία κάρτα για να «σβήσει» την ποινή του πριν το μίνι πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...