Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Γιαννιώτας

Από novasports.gr: Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εντάξει στη μετεγγραφική του λίστα το όνομα του Γιάννη Γιαννιώτα και ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτησή του, το προσεχές καλοκαίρι.
Πηγή: novasports.gr
Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Γιαννιώτας

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φέρονταν τις προηγούμενες ημέρες να οδεύει προς Πειραιά, καθώς ο Ολυμπιακός φέρονταν να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει επαφές με τον μάνατζερ του Έλληνα ποδοσφαιριστή και αναζητείται η «χρυσή τομή», ώστε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής του Άρη, πριν μετεγγραφεί στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, στην οποία όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί, με αποτέλεσμα να συνεχίσει φέτος την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, με τη μορφή δανεισμού.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το κλίμα στις επαφές των δυο πλευρών είναι θετικό και πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί φημολογία, πως ο ΠΑΟΚ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον παίκτη, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, μέχρι στιγμής.

Διαβάστε ακόμη...