"Θα επιστρέψω για τις υπογραφές!"

Aπό paokvoice.com: Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρώτος σημαντικός «κύκλος» επαφών των επιτελών του ΠΑΟΚ με τον 28χρονο Γεωργιανό γκολκίπερ Γκεόργκι Λόρια παρουσία και των εκπροσώπων του.
Πηγή: paokvoice.com
"Θα επιστρέψω για τις υπογραφές!"

Το κλίμα των επαφών ήταν άκρως θετικό και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που απομένει να γίνει, είναι να υπογραφούν μετά από λίγες ημέρες και τα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας.

Αυτό δεν συνέβη χθες, καθώς έπρεπε να διευκρινιστούν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες που έχουν σχέση με το νέο συμβόλαιο του Λόρια αλλά και να ρυθμιστούν κάποια εσωτερικά θέματα του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ είχε προτείνει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον παίκτη. Ο Λόρια ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη και την Μαρία Γκοντσαρόβα και ανέφερε πως πρόθεσή του, είναι να έρθει και πάλι μετά το Πάσχα για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Λόρια, ρωτήθηκε από τα ΣΠΟΡ για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και απάντησε με νόημα:

«Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Αγγελίδη αλλά και την κα Γκοντσαρόβα για το ενδιαφέρον που έδειξαν και είναι αμοιβαίο. Είμαι ευχαριστημένος από τις συζητήσεις, τα υπόλοιπα είναι θέματα που τα έχω αναθέσει στους εκπροσώπους μου. Θα βρεθώ για λίγες ημέρες στο Ισραήλ μαζί με τον πατέρα μου για να διευθετήσουμε ένα προσωπικό θέμα. Ομως, αυτό που έχω στο μυαλό μου, είναι πως θέλω να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψω στον ΠΑΟΚ.

Θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψω. Θα περάσουμε οικογενειακά τις εορτές του Πάσχα. Και με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Ευελπιστώ να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια».
Ο Γκεόργκι Λόρια, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και θα περάσει με την οικογένειά του, τις άγιες ημέρες του Πάσχα.


ΣΙΛΑΓΚΑΤΖΕ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ»

Ο Γεωργιανός ατζέντης του Λόρια, ο Λέβαν Σιλαγκάτζε στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για τις ουσιαστικές συζητήσεις που έγιναν. Και ανέφερε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που μας έκαναν να νιώσουμε πολύ άνετα στην παρουσία μας στη Θεσσαλονίκη.

Και αναφέρομαι ιδιαίτερα στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη και την κα Μαρία Γκοντσαρόβα. Το ότι δεν μπήκαν οι τελικές υπογραφές στα συμβόλαια, δεν σημαίνει κάτι.

Είμαστε πλέον κοντά, όλα θα τα δούμε μετά το Πάσχα».
Στην ερώτηση που του θέσαμε, τι του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από τις συζητήσεις που είχαν με τον κ. Αγγελίδη και την κα Γκοντσαρόβα, ο Σιλαγκάτζε υποστήριξε: «Το βασικό είναι πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, έδειξε μέσα από τη συζήτηση που κάναμε μια ανθρώπινη συμπεριφορά και όχι ψυχρή επαγγελματική.

Ηθελε να μάθει στοιχεία από την ζωή του Λόρια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οταν με το καλό θα έρθει ο Λόρια σε αυτή την ομάδα, θα σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο».
Οι λεπτομέρειες για τη συμφωνία

Και με αποστολή email μπορούν να υπογραφούν τα σχετικά έγγραφα από τις δύο πλευρές. Αυτό μπορεί να γίνει, μόλις συμφωνηθούν οι τελικές λεπτομέρειες.
Εξάλλου ο Ιταλός ατζέντης του Λόρια, ο Τζιανλούκα Μαρίνι, με δήλωση του στο facebook έγραψε: «Υστερα από συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Αγγελίδη, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τη διαπραγμάτευση μεταξύ του κ. Λόρια και του ΠΑΟΚ θα έρχεται μέσα από τα επίσημα ενημερωτικά κανάλια του συλλόγου. Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας για την εξαιρετική φιλοξενία τους.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ πρώτης κατηγορίας, και ο κ. Λόρια είναι, επίσης, ένας παίκτης πρώτης κατηγορίας. Είναι λογικό οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να τραβούν σε μάκρος. Ολες οι πλευρές εργάζονται σκληρά για να επιτευχθεί μία συμφωνία που θα είναι ικανοποιητική για όλους. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση και τις επόμενες εβδομάδες».

Διαβάστε ακόμη...