Συμφωνία μεν, αλλά…

Από inpaok.com: Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα οι συζητήσεις του Γκεόργκι Λόρια και των εκπροσώπων του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη.
Πηγή: inpaok.com
Συμφωνία μεν, αλλά…

Αυτό που προκύπτει είναι πως οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει καταρχήν για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και την οικονομική αποζημίωση του Γεωργιανού γκολκίπερ αλλά αυτό δεν αποτυπώθηκε σε συμβόλαια για δυο λόγους.

Πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ είναι να μην προχωρήσει σε υπογραφές συμβολαίων πριν εγκατασταθεί στην Τούμπα ο νέος τεχνικός διευθυντής. Είναι λογικό, κάθε κίνηση που θα γίνει για τα επόμενα χρόνια να έχει και τη δική του έγκριση για ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα έγινε κατανοητό από τον παίκτη και τους μάνατζερ του που έδωσαν ένα χρονικό περιθώριο στον κ. Αγγελίδη προκειμένου να ρυθμιστούν αυτές οι εσωτερικού τύπου λεπτομέρειες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε στη συνέχεια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπογραφής συμβολαίων.

Στις περιπτώσεις Κοροβέση και Χαρίση ο χειρισμός ήταν διαφορετικός καθώς η συμφωνία με τους παίκτες και τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε γίνει από τον προηγούμενο τεχνικό διευθυντή, Ζήση Βρύζα και είχε την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη. Το γεγονός διευκόλυνε τη διευθέτηση των λεπτομερειών καθώς όπως είναι γνωστό οι δυο ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν από τη νέα περίοδο στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο δεύτερος λόγος που δεν μπορούσε να προχωρήσει άμεσα η ΠΑΕ σε υπογραφή συμβολαίων είναι ότι θα πρέπει να ενημερωθεί ο Ιβάν Σαββίδης και παράλληλα με την επιλογή τεχνικού διευθυντή να ανάψει το πράσινο φως για να ενταχθεί στη δύναμη του Δικεφάλου ο γκολκίπερ από τη Γεωργία που σύμφωνα με πληροφορίες αναχωρεί σήμερα από την Θεσσαλονίκη με προοπτική να επιστρέψει όταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη να του προσφέρει συμβόλαιο για να υπογράψει.

Διαβάστε ακόμη...