Οι οχτώ που περνούν πρώτοι το κατώφλι

Aπό sentragoal.gr: Μετάθεση για σήμερα και αύριο πήρε η απολογία ενώπιον του Γιώργου Ανδρεάδη των οχτώ από τους κατηγορούμενους με τους οποίους περνάει στο επόμενο δικαστικό στάδιο η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.
Πηγή: sentragoal.gr
Οι οχτώ που περνούν πρώτοι το κατώφλι

Μία επείγουσα υπόθεση του ειδικού ανακριτή διαφθοράς ακύρωσε την προγραμματισμένη για χθες κλήση τους και έτσι θα περάσουν από το κατώφλι του κτιρίου 6 των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, εκτός απροόπτου, σήμερα και αύριο το πρωί. Αυτοί είναι:

Οι διαιτητές της Super League Απόστολος Αμπάρκιολης, Γιάννης Κάμπαξης, Κώστας Ιωαννίδης και ακόμη: πέντε μέλη πειθαρχικών επιτροπών της Football League και της ΕΠΟ και συγκεκριμένα:
Το νυν μέλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργος Βλάσσης.
Η δικηγόρος, νυν αναπληρωματικό μέλος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη.
Ο επίτιμος εισαγγελέας εφετών, πρώην πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League (και) την περίοδο του σκανδάλου των «στημένων» αγώνων, Λευτέρης Ζάμπρας.



Ο επίτιμος αντεισαγγελέας εφετών, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής Football League (και) την περίοδο του σκανδάλου των στημένων αγώνων, Χαρίλαος Ζυγογιάννης.
Η δικηγόρος, νυν μέλος πειθαρχικής επιτροπής Football League, Ιωάννα Παντελοπούλου.

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς θα τους απαγγείλει τις κατηγορίες και το πιθανότερο σενάριο είναι, αφού λάβουν τη δικογραφία, να ζητήσουν και να πάρουν προθεσμία 15-30 ημερών για να την εξετάσουν και να απολογηθούν.


Μετά το Πάσχα θα πάρουν σειρά οι νέοι κατηγορούμενοι (πέραν των 16 στους οποίους ο Αριστείδης Κορέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις) τους οποίους έχει προσθέσει στη δικογραφία ο Γ. Ανδρεάδης έπειτα από τις καταθέσεις που πήρε από μάρτυρες.

Τελευταίοι θα κληθούν οι υπόλοιποι εφτά που αποτελούν τον «πυρήνα» της «εγκληματικής οργάνωσης» (τρία υψηλά ιστάμενα διοικητικά στελέχη της ΕΠΟ, ένα πρώην μεγαλοστέλεχος της ΕΠΟ, δύο μέλη της ΚΕΔ στο επίδικο διάστημα 2012-14, ένας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ της Super League) και ακόμη ένας πρόεδρος ΠΑΕ της

Διαβάστε ακόμη...