«Είμαστε πανέτοιμοι»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο έφορος χάντμπολ του τμήματος γυναικών του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης και μίλησε για τον τελικό κυπέλλου της ομάδας με την Νέα Ιωνία.
Πηγή: arenafm.gr
«Είμαστε πανέτοιμοι»!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να έρθουν αύριο (27/03) μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του Ερασιτέχνη που λειτουργούν μέχρι τις 9 το βράδυ σήμερα και αύριο μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και τα έσοδα πηγαίνουν στην ομοσπονδία. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ στον τελικό όμως έχει εξομαλυνθεί η διαφορά και είμαστε στο 50-50. Πέρυσι φαβορί ήταν η Άρτα όμως εμείς το θέλαμε πιο πολύ και πήραμε το κύπελλο».

Για το αν θα γίνει ντόπινγκ κοντρόλ στην Μπράουερ:

«Έχει σταλεί ήδη έγγραφο και πιστεύω πως είναι έντιμο από κάθε άποψη να διασφαλίζεται ένας τελικός ώστε να γίνονται όλα επί ίσοις όροις. Εμείς απλά θέλουμε να γίνονται κάποια πράγματα στη βάση της ισότητας. Προσπαθούμε με κάθε νόμιμο μέσο να το κάνουμε αυτό».

Για την ετοιμότητα της ομάδας:

«Η ομάδα είναι πανέτοιμη, έχουμε χάσει μόνο την Παπαδοπούλου που έχει υποστεί ρήξη χιαστών αλλά πιστεύω πως θα καταφέρουμε να φέρουμε χαρά στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη...