Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Από inpaok.com: Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά ακριβώς τα ίδια πράγματα που γράφουμε αυτές τις ημέρες, τονίζαμε και πέρσι. Δεν είναι βλέπετε, μόνο η παρέλαση που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου αλλά και η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα το ρεπορτάζ έναν χρόνο πριν, να μπορούσε κάλλιστα να γραφτεί και σήμερα!
Πηγή: inpaok.com
Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Το προπονητικό τιμ που ανέλαβε μετά τον Αναστασιάδη, είναι το ίδιο με αυτό που είχε αναλάβει πέρσι μετά τον Χουμπ Στέφενς. Έτσι λοιπόν και πέρσι και φέτος οι ίδιοι άνθρωποι, που αναλαμβάνουν το ίδιο έργο, στην ίδια ομάδα, τον ίδιο περίπου καιρό, τονίζουν και τα ίδια πράγματα και πως, ένα από τα σημαντικά προβλήματα των ασπρόμαυρων είναι η φυσική κατάσταση.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αναφέρουν, ότι θα γίνει δουλειά πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης των παικτών, έτσι ώστε η ομάδα να βρει τον ρυθμό της, μέχρι τα πλέι οφ, κάτι που είχε εντοπιστεί και την προηγούμενη σεζόν.

Διαβάστε πιο κάτω ρεπορτάζ της 25ης Μαρτίου του 2014, που θα μπορούσε να είχε γραφτεί και σήμερα!

«Η εξήγηση που δίνεται από τους ιθύνοντες της ομάδας αλλά και στις συζητήσεις μεταξύ των παικτών είναι πως υπάρχει απάντηση για το γεγονός που ο ΠΑΟΚ άρχιζε να χάνει σιγά σιγά αυτή την δύναμη και το πάθος του. Δύο είναι οι παράγοντες. Η αλλαγή ψυχολογίας και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Στο ξεκίνημα της περιόδου ο ΠΑΟΚ είχε και τα δύο. Όσο όμως περνούσε ο καιρός τα έχανε. Από την μία η «φθορά» παικτών με προπονητή και από την άλλη ο διαφορετικός τρόπος λειτουργίας σε ότι αφορά την προπόνηση στην φυσική κατάσταση σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα ματς έφερε την κούραση»

Αν αρκούν αυτές οι αλλαγές για να δείξει ο ΠΑΟΚ ένα διαφορετικό πρόσωπο ως το τέλος της σεζόν και αν πράγματι είναι έτσι τα πράγματα θα δείξει το άμεσο μέλλον.»

Διαβάστε ακόμη...