Συμφώνησε και ο Ιβάν

Από npaok.com: Με την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη λήφθηκε η απόφαση για την περιθωριοποίηση των Κατσικά, Τζανδάρη, Σπυρόπουλου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από τη σχετική εισήγηση του Γιώργου Γεωργιάδη.
Πηγή: inpaok.com
Συμφώνησε και ο Ιβάν

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε επαφή τόσο με τον Ιβάν Σαββίδη όσο και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη τους οποίους ενημέρωσε για την απόφαση του την Δευτέρα. Ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε να μάθει τους λόγους που κατέληξε σε μια τέτοια απόφαση ο προπονητής που ανέπτυξε το σκεπτικό τους ξεχωριστά για τον καθένα από τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος συζήτησαν το θέμα και έκριναν ότι η εισήγηση πρέπει να γίνει δεκτή, λαμβάνοντας υπόψιν τους την επιχειρηματολογία που ανέπτυξε ο προπονητής που πήρε και την ευθύνη για την απόφαση του.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επαφές της διοίκησης με τους 3 παίκτες προκειμένου να λυθούν άμεσα τα συμβόλαια τους. Πρόθεση της ΠΑΕ είναι να τους αποζημιώσει για όσα δικαιούνται βάση των συμβολαίων τους μέχρι τις 30 Ιουνίου και να τους αφήσει ελεύθερους από τώρα. Αν οι παίκτες δεν δεχθούν να μείνουν ελεύθεροι θα προπονούνται με την Κ 20 μέχρι το τέλος της περιόδου οπότε και θα είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για το μέλλον της καριέρας τους.

Διαβάστε ακόμη...